kvantum.nuly Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Ahojte, pořídil jsem si nyní Fabii¨, což je má první Škodovka, pedál plynu jde plynule, ale na konci dráhy - když jdu s plynem úplně na podlahu, jakoby něco "cvaklo" či se něco seplo, o co jde prosím? Ještě mě napadlo, zda to nemá spojitost s omezovačem rychlosti nebo tempomatem. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Ano, má. Tím se ruší omezovač rychlosti (speedlimiter). Prostě prošlápneš a jedeš rychleji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Cvaknutí ale přitom neuslyšíš. Jen to cítíš nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvantum.nuly Vloženo 28. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 před 2 hodinami, MilanHos napsal: Cvaknutí ale přitom neuslyšíš. Jen to cítíš nohou. Ano, blbě jsem se vyjádřil. Děkuji oběma za odpověď! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.