Replayman Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Ahoj. Mám takový problém na Octavii I RS. Odstávají kraje nárazníků a nesedí to úplně u toho viz. foto. Zatím jsem to dole neměl, dolů to dám nejdřív tak za měsíc. Co by tam mohlo být špatně nebo co udělat aby to dokonale sedělo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheWolf_cz Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Řeším to samé, nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna (editace) Tohle je evidentně blbě spasovaný. Jedině sundat a přesadit. Případně zkontrolovat jestli něco neprasklo (držáky). Na tech fotkách mi přijde, že oba blinkry jsou níž, než mají být, proto tam nejde nárazník. Editováno: 18. Dubna, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.