Publikováno Červenec 14, 20196 r Ahoj, koupil jsem superba II s columbusem a zjistil jsem že v nabídce media mám podsvícené pouze AUX když ho v setupu aktivuji. HDD podsvícené není ale v nabídce "extra" jde zjistit kapacita která je myslím cca 20GB. Když vložím SD kartu tak se zobrazí hláška o načítaní dat ale tím to končí, i v tomto případě kdy je vložená SD karta, tak je v nabídce media podsvícené pouze AUX a když aux deaktivuji v setupu tak po zmáčknutí na media vyskočí hláška "není žádné medium". Neví někdo co s tím? :)
Červenec 15, 20196 r HDD je tuším aktívne iba ak obsahuje súbory. SD môže byť zle naformátovaná, treba FAT32 ako je pôvodne. A samozrejme nahrať na ňu nejaký MP3 súbor. AUX vstup je v stredovej opierke. @bouchy Wifi a USB? Neviem o tom že RNS510 podporuje. Upraveno Červenec 15, 20196 r od mioa701 Doplnenie
Červenec 16, 20196 r HDD je aktivní, až když se tam něco nahraje z SD, jinak jsem to taky měl neaktivní, koupil jsem SD kartu 32 GB, nahrál hudbu, rozdělil do adresářů, zasunul, něco přetáhl na HDD, kartu nechal stále vloženu a vše je aktivní a funguje, přesně dle manuálu. Upraveno Červenec 16, 20196 r od Paolo.007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.