misocko Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 ahojte kedze mi nejako vyskakuje madlo z dveri pri silnejsom potiahnuti, chcel by som pozriet co sa tam deje. Avsak aj po stiahnuti tretieho servisneho manualu som nasiel iba nejaky cenzurovany obrazok a nerad by som vyluskol nieco co uz nedam dokopy ?. poradi niekto? mam iba toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Ono zalezi co po nas chces jestli poradit jak sundat celej tapec ze dveri a nebo jen ten plast co kryje to madlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Ahoj, madlo je neoddělitelnou součástí tapecu? Podařilo se mi jej při převozu nákladu trochu poškrábat (spolujezdec) a rád bych je vyměnil. Jako náhradní díl jsem našel za 3 stovky jen ten plast kryjící madlo, samotné madlo však nikoliv.... Díky z reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 @schneefallhele ja sem tapce sundaval ze dveri asi 10x a to madlo tam bude pridelany na fest, jediny co muzes vymenit je jak rikas to ten kryt madla nebo pk jedine celej tapec. Vetsina toho tapce je k sobe napajeny plastama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.