micka Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Ahojte, prosím o radu ohledně fungování zamykání. Mám centrál, ale bez dálkového ovládání. Pro odemknutí kufru a spolujezdcových dveří musím: 1. odemknout klíčem řidičovy dveře, 2. zapnout zapalování(!), 3. zmáčknout tlačítko odemknout na dveřích. Pro zamknutí všech dveří a kufru stačí zamknout dveře řidiče. Pokud pak auto rychle (v rámci vteřin, max minut) odemknu, odemkne se vše. Po čase se ale odemknou už jen řidičovy dveře. Je to standardní chování, nebo se s tím dá něco udělat, aby se vždy odemklo vše? Štve mě to hlavně kvůli přístupu do kufru, protože předtím musím vždy vlézt do auta a zapnout zapalování. Vím, že u aut co nemají centrál se dveře spolujezdce ode/zamykají klikou zevnitř, ale kufr se odemkne spolu s dveřmi. Mám VW UP 3dv. 3/2012. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 U něčeho bylo, že jsi dvakrát odemkl klíčem. Poprvé dveře řidiče a podruhé do polohy odemknuti prave zbytek. Zkus a dej info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Dle meho nazoru ma kazda BCM tedy centrlani jednotka moznosti pripojil dálku, takze pokud mas central melo by stacit koupit klicek s dalkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micka Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Dvojité odemčení nedělá nic. Bez zapnutí zapalování nelze odemknout ani spolujezdcovy dveře (ani klikou zevnitř) ani kufr. Zkoušel jsem oba klíčky co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) Máš tam někde chybu. Po odemknutí dveří u řidiče klíčem s centrálním zamykáním bez DO, se musí odemknout také všechny ostatní dveře, včetně dveří zavazadlového prostoru. Možná existuje nějaká možnost naprogramování, aby to fungovalo, tak jak to popisuješ, ale to není standartní konfigurace ani standartní chování, takže bych doporučil autorizovaný servis, popř. někoho kdo tomu rozumí a má k dispozici originální software příslušné řídící jednotky, popř. by diagnostikoval chybu v ovládání centrálního zamykání. Nejsem znalec v tomto oboru, ale můj typ je reset a znovu nahrání příslušného software pro ovládání centrálního zamykání. Může někde docházet i ke sporadickému zkratu apod., taktéž by mohla být chyba přímo v tom tlačítku na dveřích, ale nejspíše je chyba v software. Takže stejně nějaký odborník !!! Editováno: 14. Srpen 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) @Dodi 15 Co píšeš, jde sice nakódovat, jenže takhle se to nechová. Určitě nemusíš mít kvůli otevření kufru klíček v zapalování, což je fakt pruda. Edit: Ty ne, ale tazatel psal, že musí "2. zapnout zapalování(!)". To při zapnutém dvojitém zamykání není potřeba. @micka Já bych to vzal do autorizáku. Sice to bude něco stát, ale když tam člověk nenatrefí na blba, tak by si s tím měli poradit. Jak píše DušanV, vždycky mají možnost nahrát do jednotek aktuální SW dle VIN, což často pomůže. Mě takhle svého času vyléčili natáčecí světla na Roomsteru, se kterými si ani odborník na kódování nevěděl rady. Editováno: 15. Srpen 2019, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Já jsem nic o klíčku v zapalování nepsal, psal jsem dvakrát otočit v zámku dveří, poprvé by se otevřel řidič, podruhé zbytek. Ale jak psal tazatel, tak to taky nefunguje. Čao :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Micka: dříve ti to fungovalo nebo jsi takto koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micka Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 před 11 hodinami, Dodi 15 napsal: Micka: dříve ti to fungovalo nebo jsi takto koupil? Takto jsem to nedávno koupil a všiml si toho až doma. Nevím kdy se do autor. servisu dostanu a taky otázka co za to budu chtít, ale jak/jestli nějak pokročím, dám vědět. Pokud by někdo mezitím věděl co ještě zkusit, pište. (Baterka cca hodinu odpojená nepomohla, pojistky zkontrolovány). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 kup nekde pres inzerat klicek za 500 a dokoduj si to ... jinak to je fakt pruda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Kluci neví někdo, kde by mohl bejt zakopanej pes? Kufr jde otevřít pouze za použití prostředního tlačítka na dálkovém klíči. na druhé pridrzeni, na první kufr odskoci, ale neodjisti se zámek. Tlačítko i zámek jsou nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 A není to jen o seřízení? Kdo montoval nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Ja, ale v tom problém není... Tam není jako moc co seřídit... mam doma ještě jedno citigo a kdyz je prohazuju mezi sebou všechno, tak to normálně funguje... ( na tom jednom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 No jestli ti tam například netlačí moc ty gumové dorazy proti zámku? A diagnostika byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Sice pozdě, ale přece... Nakonec to byl doopravdy přerušeny kabel... (světle hnědý, nebo jenom hnědý a uz byl starej... Komplet vymena kabeláže(je to i včetně hadičky k zadnimu ostrikovaci 3680,- 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 👍 skvělá reakce. Pochvala veliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipplev Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Zdravím Přestal mi fungovat centrál. Když odemknu dálkou, tak jen bliká. Na odemykání uvnitř auta, jen cvaká relé, dá se odemknout jen klíčem do zámku ale odemkne jen dané dveře. Teď jsem dával nový zámek řidiče a závada přetrvává co tam docházelo? A kde se nachází jednotka centrálu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.