Publikováno Srpen 16, 20196 r Ahoj, existuje možnost zprovoznění Homelinku? ŠA nenabízí u žádného modelu nicméně VW má řadu variant pro různé modely. Říkal jsem si zda teoreticky šlo uchytit / napojit?
Září 11, 20195 r Homelink je podporovaný jen v USA. Ty máš na něho přijímač? Já mám vrata s ovladači Hörmann a řeším to suchým zipem a malým čínským klonem ovladače přilepeným několik cm před stropním světlem. Druhá možnost je hlasové ovládání přes Android Auto ve spojení s asistentem google a google home. Zatím podporováno jen v systému přepnutém do angličtiny. Vyzkoušel jsem to a funguje to skvěle. Bohužel pak není možno zadávat hlasově české cíle pro navigaci.
Září 12, 20195 r Autor Nejsem si jistý, zda myslíme stejnou věc. Nejsem expert na Homelink ale v základu mi jde o obyčejné programovatelné dálkové ovládání garážových vrat, resp. venkovních dveří rádiovým signálem. Domníval jsem se, že jde o technologii s podporou většiny výrobců vrat. U nás tuhle technologii podporuje celá řada automobilek a je lhostejné jaká vrata člověk používá - stačí aby byla podporována potřebné frekvence. Proto mne zajímalo, zda jde nasadit / napojit koncernové bezrámové samostmívací zrcátko s integrovaným ovládáním. Jenom se tu doptávám, nejde o život;) Srovnání je vidět na videu tady. Upraveno Září 12, 20195 r od rimsy2
Září 12, 20195 r Určitě myslíme tu stejnou věc, tady je seznam kompatibilních přijímačů: https://homelink.com/assets/downloads/homelink_ukenglish.pdf
Září 13, 20195 r Autor před 16 hodinami, petous22 napsal: Určitě myslíme tu stejnou věc.. Aaaha, díky, široký seznam.. btw tvůj Hörmann tam pár kousků má.. před 10 hodinami, guest100 napsal: je i jiné a možná i levnější řešení.. Velmi dobře, vidím prvně;) plus je cena. Akorát občas střídám parkování a ideálně bych potřeboval dva příjimače (vrata + závora) a z popisu si nejsem jistý jestli do jich zvládne víc? Ale líbí se mi to :) Trochu offtopic ale jak se ten Jablotron programuje?:)
Únor 4, 20214 r Domníváte se někdo že by tohle šlo instalovat d O3? https://www.vwpartscenter.net/oem-parts/volkswagen-enhanced-rear-view-mirror-with-homelink-000072548g
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.