luke95 Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 Tak to je pro mě docela špatný, protože se mi to hodně líbí 😀 Tak me zbývá nekoho zneužít, aby mi to do auta dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 Ja to mam a je to ta posledni vec co bych potreboval tvari se to jako super vec a ve finale je to v k prdu pokud to auto ma chip tak to stejne original puvodni hodnoty a i ty se mi zda trochu pochybne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horak.Pavel Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Ahoj, mám o3 RS 2015 s columbusem a software 0318, po aktualizaci iphonu na poslední upgrade 17.2.1. my přestal jít carplay , je to o tom že musím aktualizovat columbus? Kolik to stojí ve škodovce? Předpokládám že mi dají SD kartu a provedu aktualizaci,děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolarni Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Zdravím, chci se zeptat, jakou verzi z mibsolution stáhnout pokud mam rádio s tím označením, děkuji za pomoc. men2_eu_skgpx_p7381l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolarni Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února V 23. 3. 2021 na 18:11, NJcz napsal: Ahoj, Jakou jednotku by jsi chtěl přesněji updatoval? MIB1 jsem postnul nahoře, pokud máš MIB2 či MIB2.5, tam je to složitější a musíš si vybrat podle aktuální verze v autě a k tomu pro MIB2 je poslední verze 1433 a MIB2.5 je poslední 1440. Poznáš to podle SW trainu u obrazovky Download SW, MHI2_ER_SKG11_K...MIB2 MHI2_ER_SKG13_P...MIB2.5 Zobrazit skrytý obsah Zde si můžeš vybrat, ale se zkoušením a nahráváním opatrně: mega.nz/folder/b4VkmDJJ#PE2C7Te_Yl0pw1TydB--Bg/folder/u49kwACD Ahoj, mohl by jsi prosím té poradit jaký poslední fw stáhnout pro verzi men2_eu_skgpx_p7381l verze mu 8740 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února @luke95 Umím nahrát všechny swap kody i na dálku, když tak mi napiš sz 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února V 19. 1. 2024 na 20:07, Horak.Pavel napsal: Ahoj, mám o3 RS 2015 s columbusem a software 0318, po aktualizaci iphonu na poslední upgrade 17.2.1. my přestal jít carplay , je to o tom že musím aktualizovat columbus? Kolik to stojí ve škodovce? Předpokládám že mi dají SD kartu a provedu aktualizaci,děkuji za info Není potřeba nic kupovat, stáhni si software na SD a nainstaluj. Poslední verze je 1433 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února (editace) V 27. 8. 2023 na 17:55, luke95 napsal: Tak to je pro mě docela špatný, protože se mi to hodně líbí 😀 Tak me zbývá nekoho zneužít, aby mi to do auta dal Stáhni si patch sw na SD a nainstaluj, tam jsou všechny SWAP včetně SWAPu pro performance monitoring. A jestli máš vše přes diagnostiku dobře nastaveno, tak by Ti to mělo chodit! Alespoň já jsem to takto rozchodil. Patch sw + jsem to nastavil přes OBDeleven. A jestli ti odemkne někdo kdo dělá chip tunning i u toho výkon, tak ti to bude ukazovat hodnoty tak jak má. A né jak Ti psal roubic, že to ukazuje pouze původní hodnoty! Jak vidíš na mé fotce, tak vidíš, že mi to ukazuje přes 169kw, což jsou max sériové hodnoty které mi to ukazovalo před odblokováním. Editováno: 9. Února, autor: kvasimodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolarni Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února V 4. 2. 2024 na 11:34, kolarni napsal: Ahoj, mohl by jsi prosím té poradit jaký poslední fw stáhnout pro verzi men2_eu_skgpx_p7381l verze mu 8740 dekuji Tak ze já do jednotky MEN2 typ Swing 3 mohu nahrát fw MHI2_FR ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února před 20 hodinami, kvasimodo napsal: Stáhni si patch sw na SD a nainstaluj, tam jsou všechny SWAP včetně SWAPu pro performance monitoring. A jestli máš vše přes diagnostiku dobře nastaveno, tak by Ti to mělo chodit! Alespoň já jsem to takto rozchodil. Patch sw + jsem to nastavil přes OBDeleven. A jestli ti odemkne někdo kdo dělá chip tunning i u toho výkon, tak ti to bude ukazovat hodnoty tak jak má. A né jak Ti psal roubic, že to ukazuje pouze původní hodnoty! Jak vidíš na mé fotce, tak vidíš, že mi to ukazuje přes 169kw, což jsou max sériové hodnoty které mi to ukazovalo před odblokováním. Uprime vidim to doopravdy poprve co to je za motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chucky2401 Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Ahojte, potrebujem pomoc. Po aktualizácii infotainmentu na najnovšiu verziu mi svieti statická chyba verzie softu. Viem ze treba prepísať hodnotu v adaptácii. Problém ale je, ze mam iba 3 ciferny kod (najprv 7da a teraz je zrazu c71) a podľa všetkého by mal byť 4 ciferny. Tým pádom neviem vypočítať novú hodnotu. Dokážete mi poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Použij tuto situ: https://mib-helper.com/im-so-xory/ Nepoužívám nic jiného a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chucky2401 Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května A skúšal si tam napisat ten môj key c71? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Samozřejmě, chybou je si myslet, že jsou jen tři pozice, pozice jsou správně 4, počáteční je 0, tedy 0c71, což pak je výstup c5a3. Vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chucky2401 Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května A ja som myslel ze to je chyba.... ďakujem pekne, funguje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Lze se vrátit na nižší verzi z G13 na G11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Lze se vrátit na nižší verzi z G13 na G11? edit: Udělal jsem to přes putty 🤘 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.