Douda9 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Ahoj chtěl bych se zeptat, Byl jsem na dovolené v Bulharsku a nešťastnou náhodou jsem při parkování najel na kanál a ten se při nájezdu otevřel a bouchnul mi do prahu?... Tím bych se chtěl zeptat jestli když mám auto na op.leasing měl nějak řešit a nebo to nechat.. případně jestli se na to vytahuje havarijní pojištění.. Díkes za radyv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ad havarijni pojisteni. To by melo zafungovat. Na sve predchozi F2 jsem kdysi posadil auto na patnik a mel jsem to promackle fest. Nejdriv me v salone strasili vyriznutim, ale nakonec se jim to podarilo vytahnout a bylo to k nepoznani. A myslim, ze to jeste bylo behem Skofin leasingu (Cpoj) a nebo az po u Kooperativy. Samozrejme zalezi na spoluucasti. Me to v tom roce asi 2011 stalo jen 1 nebo 2 tisice. celkova oprava byla mezi 10-15tis. Ad operativni, tam asi zalezi jak moc to vyhodnoti jako bezne poskozeni nebo zavazne s tim nemam zkusenosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 @Douda9 Pokud neznám přesně podmínky smlouvy atd., určitě bych se na tvém místě do ničeho nepouštěl bez domluvy s leasingovkou. Auto je a zůstane jejich (operák), takže... Mimochodem, nevím, nevím, jestli tohle patří zrovna do obecných technických témat. Co Pawouku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Nevím, co je to za auto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Mně tedy úplně nejsmylupnější přijde se s problémem svěřit leasingovace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Douda9 Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 před 6 hodinami, Pawouk napsal: Nevím, co je to za auto... Škoda rapid 2018 Face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Určitě řešit s leasingovkou. Pokud to necháš být, tak ti to naúčtují (a že se s cenami zrovna ne...ehm). Auto na operák má vždy havarijní pojištění - budeš sice platit spoluúčast, ale pořád lepší než celou opravu, případně tahanice s leasingovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Před hodinou, Douda9 napsal: Škoda rapid 2018 Face OK, přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.