LujdziL Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 nakodoval si to spravne??? prepisal si vsetky adresy zo starych budikov do novych ??? dal si spravny PIN??? inak vsetko je riesene v tejto teme treba citat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) ahoj, u MaxiDotu vede kabel od páčky přímo do budíků? Do kterých pinů(páčka, budík) je zapojené ovládání palubního PC směrem dolu.Podle dílenské příručky na roomster je to pin na budíku "12 - MFA - funkce v dolní poloze", ale nevím jestli to platí i na Fabii II. Mám tenhle problém: http://forum.skodaho...vl-packy-po-rj/ Editováno: 17. leden 2013, autor: FikoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Tady máš schéma pro F2 před fl. Pokud na některém vodiči ti napětí kolísá, jak píšeš v tom druhém vlákně, tak to bude nějaký svod na kostru, buďto ve vedení, nebo v samotných budíkách. Editováno: 17. leden 2013, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak jestli jsem pochopil to schéma správně, tak že kabel tlačítka v dolní poloze vede z pinu 24 do 12 a je modrý. OK Dá se jednoduše originální obě svorkovnice osadit novým kabelem? Potřebuji k tomu nějakej speciální kablík s koncovkou, která se zasune do svorkovnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak dalece to prostudované zase nemám. Jen to schéma, a to snad nelže. Ale pochopil jsi to správně. Já osobně bych ještě před výměnou kábliku, ho ještě proměřil. Odpojit od budíků a ohmicky změřit proti kostře (mínus pólu). Při tom trochu zahenglat se svazkama v okolí. Musí mít nekonečno a po stiknutí přejít k nule. Podle toho poznáš jestli má opravdu nějaký svod na kostru. Jestli je v pořádku, tak to bude chyba v budíkách. Možná bych to proměřil i v zapojeném stavu a porovnal s dalšími dvěma tlačítky. Tipuju že by to mělo být u všech tří stejné, předpokládám řádově Mohmy. Ale při tom pozor, aby to nezkreslovalo napájení. Lepší by bylo s odpojenou baterkou. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Moc děkuji za užitečné rady a že tu není člověk co umí jenom vyměnit díl, ale také měřit Takže problém byl v tom kabelu, odpojil jsem pin z T32a a tradá přestalo to dělat. kde se dá sehnat kabel i s pinama na obou stranách pro tuhle svorkovnici?.. Kdyby nedal tak ho ustřihnu a napájím jiný Editováno: 20. leden 2013, autor: FikoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Zdravím uvažuji o dodělání maxiku do mého Roomstera 1.6 r.v.06 palubnípočítač mám,není tu někdo z okolí Prostějova,Olomouce? Zatím k tomu nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Vasa (nad s hacek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 ok dík teď už jen sehnat maxíka,zatím se mi to nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Něco by mohl mít honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 maxidot benzín předface mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 díky zkusím mu napsat.zatím nemám moc štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 maxidot benzín předface mám bylo by to pro roomstera 1.6 benzín r.v. 2006 takže předface.takže se můžem domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 nejdou ti poslat soukromé zprávy, zavolej 776200941 a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) Chlapi prosim o radu mam maxidot a radio skoda blues a nemuzu za boha dostat to radio aby se mi zobrazovalo v maxidotu. Tak nevim co je spatne a nebo co delam spatne. Dnes jsem byl i v skodovce a tam rikali ze to proste v nabidce nastaveni nemam. Slo by to nejak dodelat ? Editováno: 5. Únor 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) myslím že ani blues takové informace neposílá pouze swing a vyšší pokud nemáš v menu AUDIO tak bohužel Editováno: 5. Únor 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Jak řek KoNG, pokud nemáš v menu AUDIO možnost (asi 3vteřiny podržíš šipku u pravé páčky) tak informace o radiu na maxíku mít nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Hm tak to mam smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Kluci mám Roomstera 2008 polodot a chtěl bych maxidot,budíky mám (nové) a sháním někoho kdo mi to přehodí Praha a okolí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 S-talker v bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 a nemáš na něj telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 v Humpolci ti to přehodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 v Humpolci ti to přehodím A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 V pondělí: A nekecal-fakt byla v řiti. Maxík je dobrá věc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Kdybys neměl maxík tak ti svítí jen kontrolka přeci , max. pro ty co neví co ta kontrolka znamená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.