Dodo-Kolín Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Tak kontrolu žárovek musíš mít hlavně nakódovanou. No a pak už jen hledat která žárovka to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Mám dotaz: když si nechám dodělat maxiDot tak se mi taky rozsvítí při nastartování jak to má třeba Octavia nebo ne. Polodot se totiž nerozsvicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 svítí pouze ručičky (FL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 svítí pouze ručičky (FL) díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Maxidot (displej) svítí pořád přeci ne? Jinak by na něm nebylo nic vidět, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Maxidot (displej) svítí pořád přeci ne? Jinak by na něm nebylo nic vidět, nebo se pletu? Podsvícení ti pořád nesvítí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tak to by mě zajímalo co je na displeji vidět když není podsvícenej, když tak někdo foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 (editace) no mi se rozsviti hned jak otevru dvere a kdyz zavru dvere tak asi po 30 s zhasne a nic tam neni videt. Se cely vypne. A pri startovani se hned zapne staci pootocit klickem. edit: a pri denim sviceni porad sviti. Editováno: 8. Březen 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tak to by mě zajímalo co je na displeji vidět když není podsvícenej, když tak někdo foto Okta 2 má to,že když otevřeš dveře tak se maxidot rozsvítí a pořád svítí i když jedeš na denní svícení,až když zamkneš auto,tak se zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Moment , kdyz neni maxik podsviceny je vyply , aaaaale kdyz se dobre kouknes tak jsou videt tmave sede kosticky oramovane cernou a nalepeny na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilko Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Planujem do FII Maxidot PF benzin a chcem ho kupiť od OB autodily alebo tu od niekoho z fora ak niekto má na predaj.. Prečital som tu otom všetko a nevie či som spravne pochopil ak už bol Maxi.v inom aute je nutne aj PIN ak je novy tak nie...? Hadam mi niekto odpovie..chcem ho dať namontovať u predajcu lebo nevie o nikom v KE čo to vie... ďakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 I k novym potrebujes pin , vlastne dva , jeden od novych a druhy puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilko Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Dik za odpoveď..objednam tak hadam dojdu aj s pinom a stare to si zistia pri montaži mam štitok na druhom kľuči auto kupovene nove.. No ešte počkam či sa neozve niekto že ma na predaj odtialto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 vie mi niekto povedať či sa dajú niekde kúpiť ručičky samotne ?? mne sa lúbia bud octavia II FC alebo fabia II fc.....a ešte či sa dá niekde zohnať ten priehladný plast lebo už ho mám dosť poškriabaný a chcel by som to mať ako nové keď aj interier vypadá slušne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ahojte, mam Roomster 06/2009 s radio Dance a uvazujem o MaxiDote... precital som 16 stran tejto temy + ine a mam v tom fakt chaos :-/ Treba mi cele budiky ci iba displej? Bude to v pohode fungovat? Mam zaujem o kupu, najlepsie s montazov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 potřebuješ celé budíky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Maxik zozenies aj tu a montazou neni problém ani tu na slovensku a nemyslím autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Maxik zozenies aj tu a montazou neni problém ani tu na slovensku a nemyslím autorizovaný servis. Nemas tip niekde blizsko PB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Chlapi jenom pozor s maxidotem. Je třeba rozlišovat zda je vaše Fab II nebo Room předfacelift nebo pofacelift . Budíky předface a pofaelift jsou zcela jiné a nejsou navzájem zaměnitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri.F Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Ahoj Klucíííí... Nevíte kdo ještě tady z klubu má a montuje MAXÁLY ?? Mám Fabii II 11.2007, 1.6 16v... Poradíte? Díky moc!! JURA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Ahoj , potřeboval bych poradit .. Kupuji Fabii r.v.2011 a ve výbavě palubní počítač a ani elektrické stahování okýnek . A ten palubní počítač či maxidot mi bude hodně chybět a chtěl bych ho nechat dodělat a teď by mě zajímalo na kolik by tato sranda vyšla a kdo by to byl schopný dodělat tady v Ústeckém kraji .. Děkuji předem za rady Editováno: 12. Červen 2013, autor: davecv88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jestli je to diesel,tak maxik muzu nabidnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 mám maxidot diesel s montáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 odpoj na chvíli baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) Nene je to auto pro kluka , takže jenom 1.2 HTP . Editováno: 12. Červen 2013, autor: davecv88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.