MaverickCZ Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 před 35 minutami, cosby napsal: napiš na tenhle mail a řekni,že kontakt máš od Cosbyho. alessicz@gmail.com Moc děkuji psal jsem ale meil se mi furt vraci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 divné,mě funguje. Jaký máš mail,řeknu a´t ti napíše napiš mi to na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 před 18 minutami, cosby napsal: divné,mě funguje. Jaký máš mail,řeknu a´t ti napíše napiš mi to na cosby@centrum.cz Asi už..kopíroval jsem to a asi jak je to tady na strankách tak ten @ se špatně kopíroval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eges Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, jestli je někdo v okolí Českých Budějovic, Písku schopný nakódovat a přehodit MaxiDot (fabiaII FL 1,2 TSI 77kW r.v. 8/2014) pin k MaxiDotu je nejspíše napsaný na něm, nevím přesně, jak vypadá a pin ke klíčům jsem bohužel nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 pin se nepoužívá od roku výroby 2010, žádný mít ani nemůžeš... můžu udělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eges Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 před 13 hodinami, Milhausek napsal: pin se nepoužívá od roku výroby 2010, žádný mít ani nemůžeš... můžu udělat v Humpolci poslána sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Adamec Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Ahoj, mám Roomstra 1.2 TSI 63 kW. Chtěl bych tam po letech konečně Maxidot. Byl by tady někdo na Vysočině, kdo by ho sehnal a namontoval? Jaká by byla kompletní cena? Ve Škodovce se do toho nikomu nechce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Není problem v Humpolci dodat a namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Adamec Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 V 11. 7. 2019 na 11:45, Milhausek napsal: Není problem v Humpolci dodat a namontovat Děkuji za reakci, poslal jsem SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guldys Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 V 11. 7. 2019 na 11:45, Milhausek napsal: Není problem v Humpolci dodat a namontovat A co takhle předfaceliftový Maxidot do benzínového Roomstera s mílema? Dá se jako u Felicie jenom vyměnit podklad, nebo se musí vyměnit celé budíky? Maxidot už mám, jenom ty míle chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 (editace) Nazdar, zhanam uz dlhšie Maxidot do mojej Fabie 1.2HTP, rok vyroby 2009, benzin, ak mate niekto doma aj s pinom, beriem ich, kľudne aj z ciech, zaplatim postovne, a ak sa najde aj niekto v nitrianskom kraji, kto by to aj prehodil nieje problem prísť. Zhanam ich uz dlho, ale na benzin neviem nikde zohnat a ked hej nemaju k nim pin, tak kludne piste sem alebo ss, dakakujem. Editováno: 24. Duben 2020, autor: kablikar007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 ja som taky zohnal s pinom ale tusim 130e ma stali budiky..ani v PL som ich pod 100e nevedl zohnat...inak musis aj povodny pin vediet nie len novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
18lukin18 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Zdravím,od včera tak nějak přočítám vlákna ale zeptám se narovinu. Mám Fabii II 1,6TDI 55kw r.v 11/2012 Je bez maxidotu,kdybych ho tam chtěl dát musím přes diagnostiku nahrát kilometry? A četl jsem že je potřeba nějaké přímé označení pro tuhle verzi fabie maxidotu. Díky za odpověď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 km budu podla novych budikov, len tak km nezmenis, treba ti vediet piny oboch budikov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Chcem sa opýtať dokáže maxidot predface ukazovat teplotu oleja, za predpokladu ze tam mám snímač kvality oleja, idemi oto, ze kebyze si ten snímač dorobim, či mi bude maxidot ukazovat tu teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 (editace) Na MAX DOT mi nejde mazat servis kulíkem jedině přes počítač ( a nezobrazuje se mi v MAX DOT rádio DANCE najednou přestalo se zobrazovat vše originál ) a nechci nikoho obtěžovat prosím poradí mi co a kde koupit hlavně na vymazání servisu a mazaní chyb roomster 1.4 benzín 2006 prosinec víc nepotřebuji , nechci stále nikoho otravovat . Je mi jedno zdali kabelem na počítač ,telefon , nebo přístroj atd ,ale v češtině hlavně . Prosím kdo to má doma a zkušenosti - přesný typ nebo zajedu Strakonicko + 100km . Plno věcí maže chyby , ale nemá ZASE češtinu nebo ZASE nemaže zase servis. Děkuji Editováno: 8. Prosinec 2020, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 MaxiDOT jde mazat přes kolík. Ale jde to těžko, musíš zkoušet variace na postup z manuálu, možná pomůže vytáhnout klíček a počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.