Alice18 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 A když nebudu mít origo rádio, co všechno se tam zobrazuje na te horni tretine maxidotu. Ano,to je dobrá otázka.Ještě na ni nikdo neodpověděl.Taky by mě to zajímalo. predpokladam nic, origo radio predsa zapajas len na klasiku plus minus a repraky ... takze prenos informacii do Maxi-Dotu tam ziadny nebude .. teda apson si myslim Neorigo radio na Maxi-Dot nepripojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Este by som sa rad spytal na MAXI DOT.Je to vlastne palubny pocitac alebo nie lebo v skodovke mi povedali ze vybava style obsahuje palubny pocitac v zaklade STYLE ale o ziadnom Maxi Dote nepadlo ani slovo.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 MAXI DOT je velky iformacni dispej mezi budikama a a pal PC ma jen malej ctverecek a nic jinyho neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 v katalogu ktory mi dali je verzia romster kde je v strede display neviem co ukazuje a potom je verzia maxi dot tak vobec netusim ktory budem mat ked budem mat style.ked nebudem mat maxi dot tak mi nebude ukazovat pal.pocitac aktulalnu spotrebu dojast atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 tady je displej kterej budes mit TY ve vybave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) a tady je displej MAXIDOT, kterej je za priplatek tusim za 4500 Kc Editováno: 28. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak dakujem asi ostanem pri nom aj ked ten maxi dot je pekyn ale u nas je priplatok zan 5200 Sk co nie je malo kaslem potom nan.To ma prave stve na skodovke ze pyta priplatky ja za blbosti ako su napr drziaky v kufry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) pokud muzu radit,a pokud ty penize aspon trosku mas tak si priplat je to fak dobry!!!!! na tom levnejsi neni teplota motoru !!!! Editováno: 28. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak mr.pecoun dal som si povedat kupujem aj ten maxi dot zasa som zjednaval s cenou ale inde lebo sa mi ozvali mam to zadara tak prec o to nezobrat ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Jedine maxidot. Vypada lip, je prehlednejsi a je mnohem lepsi. Dat ty penize do toho se opravdu vyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Jedine maxidot. Vypada lip, je prehlednejsi a je mnohem lepsi. Dat ty penize do toho se opravdu vyplati Taky si to myslím já jsem udělal tu chybu že jsem ho nevzal a teď mě to mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 mno ja ne., nejak ho nepotrebuju. staci mi ten LCD. a ani se mi nejak nelibi ta jeho barevnost., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ja si zase myslim, ze take veci ako analogova rucicka ukazovatela teploty chladiacej kvapaliny by mala byt ako standard - nenahneval by som sa, keby davali za tie prachy, čo pytaju za roomstra aj komplet maxidot, rovnako ako vybava do kufra - plastová ohrádka a priehradky (ktore stoja ozaj par korun) a ine odladacie prkotinky...som dneska trosku vytoceny, lebo som mal dvihnuteho roomstra a mechanici sa len cudovali, na com vsetkom sa da este na aute usetrit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 lebo som mal dvihnuteho roomstra a mechanici sa len cudovali, na com vsetkom sa da este na aute usetrit... No porozpravaj .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 mno ja ne., nejak ho nepotrebuju. staci mi ten LCD. a ani se mi nejak nelibi ta jeho barevnost., To my víme, že tobě se líbí jenom tvůj roomík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 mno ja ne., nejak ho nepotrebuju. staci mi ten LCD. a ani se mi nejak nelibi ta jeho barevnost., To my víme, že tobě se líbí jenom tvůj roomík. tak tak., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tak jsem si namontoval maxidot podle mých představ.Někomu se může líbit,jiným né.Ty ručičky tak perfektně sedí,jelikož mají stříbrnou obroučku okolo středu a to samé tacho a otáčkoměr mají stříbrný kroužek. Mám digi klima,takže displej je zelený,rádio taky zelené a ten horní displej k tomu sedne,jen tam ještě budu dávat ledky s vyšší svítivosti,ať je to vyrovnané.Teď jsou tam origo,co používá Škoda-auto,ale ve slunci to není moc vidět. Kdo chce maxidot,klidně ať písne na cosby@centrum.cz ,něco s tím uděláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak jsem si namontoval maxidot podle mých představ.Někomu se může líbit,jiným né.Ty ručičky tak perfektně sedí,jelikož mají stříbrnou obroučku okolo středu a to samé tacho a otáčkoměr mají stříbrný kroužek.Mám digi klima,takže displej je zelený,rádio taky zelené a ten horní displej k tomu sedne,jen tam ještě budu dávat ledky s vyšší svítivosti,ať je to vyrovnané.Teď jsou tam origo,co používá Škoda-auto,ale ve slunci to není moc vidět. Kdo chce maxidot,klidně ať písne na cosby@centrum.cz ,něco s tím uděláme. Ahoj...libi se mi to. Super take by se mi to libilo.....co to vse obnasi?....diky za odpoved...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 No nic.Obstarám maxidot a namontuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 A je nějakej problém, když MaxiDot nemám a chtěl bych ho tam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to právě nevím.Musel bys mít origo rádio a myslím,že problém nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to právě nevím.Musel bys mít origo rádio a myslím,že problém nebude. Tak origo rádio by bylo - DANCE. + 8x repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 to by mohlo jít,nebude tam problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) to by mohlo jít,nebude tam problém No fajn, řekni cenu a nějak se dohodnem jo? Editováno: 23. Červen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 napiš na mail- cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.