Dusab Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Zdravim, videli ste uz niekto nazivo deflektor na ochranu proti kamienkom? Nieco take: https://www.doplnkydoauta.sk/kryt-prednej-kapoty-skoda-superb-iii-od-2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Sice nie na Superbe,ale velakrat na roznych Toyotach....vzhladova katastrofa,ale to neriesim,ale unika mi,co to ma vlastne chranit,pretoze pochybujem,ze tato ohyzdna vec niecomu pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 A krom toho, co je myšleno větou: "Kryt kapoty usmerňuje prúdenie vzduchu tak, aby zabraňoval priamemu kontaktu s hmyzom a nečistotami," To jako změní aerodynamiku, zvýší spotřebu a za jízdy bude pískat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 U nas to ma jeden na Oktavce a je to hnus. Aspon mne to tak pripada, ale je mu se to asi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 To si tam muze dobrovolne dat snad jen trudomyslny jedinec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Hnus, a navíc to nemá homologaci k použití na veřejných komunikacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Daj si radsej foliu, alebo keramiku ak sa bojis oderkov od kamenov na laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Nevyzera to najlepsie, ale prislo mi to ako celkom ucinne proti kamienkom v zime. Na oct.II som mal prednu kapotu sama bodka a tukanec od odletajucich kamienkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Ochranis iba tych par centimetrov na spicke prednej kapoty....ale za aku ohyzdnu cenu.... Kamienky bohuzial lietaju kade tade a urcite si cielene nebudu vyberat iba tento paradny "spoiler" skvost:-D Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Dobre tak uz som vylieceny... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Kolega má něco podobného na firemním Kodiaqu. No, málem jsem upadnul, jak jsem to viděl. Auto po 60tis.km má obouchané jak starého vergla, ale hlavní je, že na kapotu nasadil něco obdobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusab Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Ono to zalezi na akom aute to je. Videl som to na starsom Audi quattro allroad, alebo ako sa to vola a tam to vyzeralo celkom dobre. Ale zasa Superb je ine auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 3 hours ago, Martin Bednář said: To si tam muze dobrovolne dat snad jen trudomyslny jedinec :-) Ve skutečnosti to maj snad všechny úkáčka a poláci, co poznám podle vozidel. Byť asi ne na Superbech, ale na bílých, vínových Sprinterech jo :D Ani se nemusí snažit se maskovat českou SPZ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Měl jsem možnost vidět tenhle výrobek a je to katastrofa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.