Enzo81 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Cau chlapi, tohle tema sem nenasel, tak zkusím tady. Mam Scalu, najeto asi 5000 Km, vsechno v pohode, akorat mam pri jizde rovne volant natocenej do leva.Nevsim jste si toho nekdo? Ve Skoda servisu mi rekli, ze to nic neni, ale nic prijemneho to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Tak bych zkusil jiný servis, když s nimi není řeč ať ho o zoubek přesadí nebo zajet na geometrii a hnou s kulovými čepy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Geometrie do půl roku od uvedení do provozu by měla být zdarma. A např. v DP se píše, že prvních 2000 km se geo nemá dělat, že si všechny komponenty musí nejprve sednout. Takže je možné, že si právě sedly a řízení se díky tomu pohnulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 25. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 (editace) Tak v tom pripade ti doporucuji navstivit servis kde jsem byl ja Tam tě řeknou že to má na svedomí bocní vitr a na stojicim vozidle te vodovahou ukazou ze je volant rovne. Editováno: 26. Srpen 2019, autor: Enzo81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Dobry den, Presne tento problem mam aj ja. Tiez mam volan mierne natoceny do lava. Tiez som bol v servise resp pri odovzdani prevoznych xnaciek som sa na to pytal tak vraveli ze je to v norme je to fakt len trochu ale proste je. Uvidim casom ja mam zatial najazdenych 1300km tak pockam co bude dalej a zajdem do ineho servisu sa opytat. Netad by som daval robit nejske zasahy do noveho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 26. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 To ja prave taky, takze taky pockam.ale jinak s autem naprosta spokojenost.Hlavne motor mi prijemne prekvapil.Mam jeste Fabii 1.9 tdi a nemuzu si pomoct, ale 1.0 tsi se mi zda ze proste jede a tahne lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Příspěvky přesunuty do samostatného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ak by si mal nejaku novinku ohladom volantu daj vediet , ja tiez ak budem nieco vediet hodim info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Též jsem měl u zcela nového auta (VW) volant mírně na stranu, prostě chyba z výroby. Reklamovat a nenechat se ukecat oni důvod najdou. Mám již odstraněno. Jestli byl volat o zoubek anebo s tím něco dělali nevím, zajímal mě pouze výsledek. Sic auto firemní, ale proč bych neměl mít volant rovně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ja mam skor obavu aby nieco este horsie nedodrbali. Ale asi skusim sa informovat v inom servise. No stale je cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Ahojte, bol som so svetlami v servise a servisak sa previezol s autom dal na volan nejaky pripravok s vodovahou a zistil ze mam zle geometriu. Takže mi spravili geometriu a už je aj volant OK. Urobili to v ramci zaruky. Ukazal mi hodnoty pred opravou a po oprave co bolo cerveno je uz OK. takze o problem menej :) Na geometriu je zaruka 1/2 roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Tiez mam volant do lava. Sledujem tp uz tyzden. Robim si uz zoznam veci na reklamaciu. Viac v mojom vlakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Doplnim este k tej zaruke. Mne vravel vcera, ze 10t km na geometriu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Ahoj, měl jsem ten samý problém- volant při přímé jízdě jsem musel držet natočený vlevo, abych jel rovně. Když jsem donutil garančáka, aby se se mnou svezl, abych mu ukázal, jak auto táhne do strany. Na místě mi taky tvrdili, že je vše v pořádku. Tak mi zdarma seřídili geometrii a zjistili špatnou sbíhavost předních kol + vychýlenou přímou polohu řízení. Vše seřízeno a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Skoda , ze 99% servisov tu vychylenost nevidi, resp. nechce vidiet. 3 nastevy servisu to chcelo a 2x platenu geometriu, lebo som povedal, ze mne to uz je jedno, no chcem to mat rovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Ještě tu nahraju přílohu, co naměřili. Taky jsem podstoupil dvě návštěvy, až na té druhé jsem toho garančáka vytáhl do auta a jel jsem mu ukázat, co to dělá. Až to na vlastní oči viděl, uznal to. protokolgeo.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 nekonecny pribeh robit geometriu, nikto to nespravi poriadne, kazdy to odflakne, mne to urobili na treti pokus spravne, po mojom naliehani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 nekonecny pribeh robit geometriu, nikto to nespravi poriadne, kazdy to odflakne, mne to urobili na treti pokus spravne, po mojom naliehani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 ako som uz pisal. videli ste niekto z tych, co vam robili geo, cim pracuju a fixuju volant? s tym nastavit rovny volant je fakt o snahe, opatrnosti a stasti mechanika. Asi je to v duchu kvantita nad kvalitu. Preto mozno i tolko servisov potrebuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 @RDMBRtaky řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 @Jan R. no ty vole, vsichni doleva🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 @RDMBR ty mas nebodaj doprava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 @csabac mam Octu 4 proto me tu Jan oznacil, ze se to deje a mam ho decentne doleva ted se delala geometrie v patek a neni to moc dobre🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 @RDMBR mal to už aj rapid, čo mal kolega, takže asi to chrlia roky tak. prečítaj si vyššie moje príspevky a pochopíš prečo to nedokáže servis poriadne doladiť. nemajú poriadny fixačný nástroj na volant (teda aspoň, čo som ja videl). skús mimo ŠA, či nemajú už o4 v databáze, kde robia geo. Moju scalu u nás nemal nik, tak som to riešil stále cez autorizák. Teraz je nastavený už dobre, ale bolo to až n a 3. krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 @csabac tak sem objednany znovu jako reklamaci, rikal ze tam staci malo u te vodovahy na volante🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.