Lubko1994 Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 (editace) Zdravím Borci. Moja 1.9tdi mi vypovedala službu. Keď vložím kľúč do zapaľovania , tak sa mi rozsvieti kontrolka Abs , červený volant , airbag a vykricnik, ventilátor začne točiť , ale keď naštartujem tak mi auto asi po 2-3 sekundách zhasne , nemyslím si osobne že to je mechanická chyba,či to je immo alebo ABS alebo čo, ale za každú radu budem vďačný. Pekný deň. Spoiler Editováno: 4. Září 2019, autor: Pawouk Pravidla fora zakazují dávat do názvu tématu výrazy "Prosím o pomoc"! Upraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Lukyn Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Ahoj, podobně se našim chovalo toledo 1.9tdi a svítila u toho kontrolka imobilizéru. Nesvítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubko1994 Vloženo 4. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Nesvieti :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.