nervosaur Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Ahoj, jsem tu nový, před týdnem jsem si koupil Rapida 1.2 tsi 2015 ročník, ale všiml jsem si, že třeba zadní světla tak úplně nesedí, mezi karoserií a světlama je větší mezera a jde přes ní vidět bílé "těsnění", u přední kapoty jsem si také všiml nerovnoměrné mezery mezi blatníkem a kapotou, je to odfláklé už z výroby nebo je něco špatně ? Co myslíte? Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Vyfoť to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Taky může být po ráně a nedobře opraveno. Kontrola spár a laku je při koupi prvni na co se kouká a koukám. Mas nějakou garanci od prodávajícího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nervosaur Vloženo 12. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Kupoval jsem to od škodovky škoda +, garance, že auto nebylo bourané + jsem si to nechal ověřovat Cebii, + servisní knížka. Taktéž jsem kontroval spáry, blatníky, dveře, vzadu jsem si toho všiml až po nějaké době, není to moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nervosaur Vloženo 12. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2019 na obou světlech je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 U té Škoda + málo kdy bude problém, ale stát se to může. Možná původní majitel vzadu něco vytvářel sám, tak to není v servisní knížce. Šel bych se na to zeptat, spára by tam neměla být taková a je to špatně. Já si třeba dodělával vzpěry předni kapoty a po povolení haubny se mi už prostě nedaří to srovnat aby u blatníku na obouch stranách a ve všech rozích byla spára stejná, takže se v tom třeba jen taky někdo doma hrabal ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 (editace) Taky mi zadní světla nesedí úplně přesně ... bourané to nebylo. Stačí je jen sundat a zkusit si, že se s nimi dá vždycky tak nějak pohybovat. Neřešil bych. Editováno: 13. Září 2019, autor: ondra.rs oprava překlepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 (editace) Toho samého na horní hraně světel jsem si všimnul u F3, projdi se po parkovišti a uvidíš že je to běžné....... Mezeru mezi blatníkem a kapotou srovnáš gumovými dorazy tak že ho více/méně zašroubuješ. Také jsem řešil u F3 a opět procházka po parkovišti ukázala že to není neobvyklé. U levného auta to asi nikdo resit nebude. Příp máš Pondělní / Páteční auto :D. Editováno: 13. Září 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nervosaur Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Borci díky, máte pravdu, prošel jsem si asi 20 rapidů a dokonce jsem to viděl i u oktávek, světla jim nesedí, přední kapota taky trošku mimo, to čumím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Čumím a mě zatím sedí vše jmenované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Tak treba u skoda + neberou srazku se zveri jako dopravni nehodu. Protoze sem se ptal na jedno auto a auto nebylo bourany a i to tam psali a pak z prodejce vypadlo ze je menenej naraznik, svetlo atd ze sundali srnku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Vycvaknúť vnútorné čierne krytky svetiel, vyšroubovať 2x torx skrutky, vybrať svetlo, vysunúť ho pomaly opatrne zo strany blatníka, sú tam 2x PVC čierne vodiace kolíky, ktoré zapadajú do gumových priechodiek. Svetlo znova osadiť čudlíkami do gumových priechodiek, tak aby zacvaklo a potom zrovnať medzery a priskrutkovať 2x torx. To je všetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Přesně, předchozí majitel si do zadních světel mohl dát jiné žárovky nebo ledky, které si před prodejem rapida zase vymontoval a světla tam dal blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Dobře jsou slícované jen červené, u nich ještě drží latku a stavovskou čest (aspon na bráchově směně), viděl jsem naživo, co se s tím tak cáráš ? Dyt ta Fabka je červená, to tak nemůžu nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.