Štefan Chovanský Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Sháním tištěný manuál ve výborném stavu na SUPERBA III, pokud někdo máte a jste ochoten prodat, pošlete nabídku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Proč si ho neobjednáš podle VIN v autorizáku nebo nestáhneš zadarmo na webu ŠA? https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Superb_3V Za 2015 jsou tam 3 verze podle data výroby auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štefan Chovanský Vloženo 20. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Elektronickej mám, ale chci tištěnej. V autorizáku jsem to nezkoušel. Na podpoře ve škodovce mi řekli, že tištěný nemaj k dispozici. Jen ke stažení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.