DušanV Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami (editace) Tak nepředpokládám, že by novinář Milan Smutný četl mé příspěvky zde na fóru, ale začíná svůj článek o zamýšleném maření přebytečné el. energie z OZE skoro přesně tak, jako já svůj předchozí příspěvek o tomto, podle mne ekologickém absurdistánu končím. Akorát já, jako snad trochu více sečtělý laik to nedokáži tak precizně popsat. Jen se děsím, co nám ta zelená politika ještě přinese. O tom, že finančně to pro obyčejné lidi nebude určitě žádná výhra, snad už tak moc lidí nepochybuje. A vsaďte se , že v tom negativním slova smyslu rozhodně nepůjde jen o finance, každopádně zde se bavíme převážně o spalovacích automobilech a tak nevím jak dlouho nám vydrží. Pokud to půjde stále stejnou cestou, tak nám zbývá jedna dekáda a možná dvě dekády jejich postupného dojíždění (i tady jsou již snahy nám to znepříjemnit a omezit) a to uběhne setsakra rychle. A nějaké to pozitivum a změna klimatu k lepšímu? Tak nevím...... https://medium.seznam.cz/clanek/milan-smutny-zeleny-absurdistan-v-cesku-nadbytecnou-produkci-solaru-budeme-marit-obrimi-feny-111853#utm_source=subscription_notification&utm_medium=email&utm_campaign=subscribe Editováno: před 2 hodinami, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.