albicz073 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 (editace) Nevěděl by prosím někdo jak demontovat zadní výdech ventilace (viz. foto)? Mám dovnitř zaražené ovládací patky, takže se roletky nedají jednoduše ovládat. Zkoušel jsem vsunout plastovou špachtli mezi chromovaný rámeček a černý korpus, ale nepodařilo se mi odjistit žádné "packy", tak aby to šlo vytáhnout. Možná bude postup demontáže popsán někde v servisním manuálu, ale ten bohužel nemám. Předem děkuji za pomoc. Editováno: 24. Říjen 2019, autor: albicz073 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Strana 14 Karoserie_-_montáznÃ_práce_vnitrnÃ.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albicz073 Vloženo 24. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Díky moc. Úplný detail tam sice není, ale je jasně vidět jak je to poskládané. S tím bych to už měl dát. Pokud se mi to povede, tak sem dám fotky s detaily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Tak ja to uz mam za sebou, ale neuspesne, pretoze protikus sa stratil niekde vo vzduchovom potrubi. Inak rozobrat samotny ofuk som ani neskusal, drzi to na asi 10-12 packach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albicz073 Vloženo 15. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Tak konečně se mi podařilo sehnat nový díl a provést výměnu. Pokud by někdo potřeboval, tak návod jsem umístil sem: Výměna zadního výdechu topení Superb 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 (editace) Ahoj, řeším velmi podobný problém. Ovládací táhla se vycvakla z ovládacích paciček. Dostal jsem to zevnitř vše, Včetně dvou miniaturních pružinek, u kterých tedy vůbec nechápu smysl. Chápu i jak se to patří do sebe. Ovšem vůbec netuším, jak má zacvaknout táhlo a zadní díl pacičky do samotné pacičky a to vše okolo střední lamely. Tam není jak si to přidržet. Jde nějak vyndat samotná 1 (prostřední) lamela? Čtu zde, že rozebrat vymontovaný celý ofuk bude asi pěkný voser. EDIT: tak je nutné to rozdělat celé, ale jde to celkem: Editováno: 29. Červenec 2021, autor: DavesMan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapaja76 Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Ahoj, dělal jsem včera jednu stranu. Pomocí zdrahovacek to slo dobre ven, na jednu jsem pridelal magnetek, spadnul dolu plisek diky kterému to ma lehce jezdit do stran. Radeji jsem zakapnul vterinakem , neni nic vidět. Nejtěžší je to dat do kupy, zacnes stredni lamelkou kde opatrne nasadis vodici plisek pro ostatni lamelky, jen dat pozor na to, ze horni jsou kratsi a dolni jsou delsi, pak postupne jsem pridaval od středu ke kraji. Par foto. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Bravo! Hezká dokumentace! Nejtěžší bylo nepoškrábat ten klavírní lak okolo. Jednotlivé lamely jsem vůbec nevyndaval, nebylo třeba. Přemýšlím o tom, že bych preventivně zalepil i přední ovladače. Ale nechce se mi kvůli tomu všechny 3 výdechy vyndavat a rozdělavát. Byť disponuji tím hnusně drahým kluzným prostředkem proti třecím šelestem v interiéru, nebudu pokoušet, že by to i přesto pak mohlo vrzat. Spíš hledám sekundové lepidlo s dlooouhým kapátkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapaja76 Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Diky, jen jsem chtěl trochu jiny pohled opravy ale navodu je tu uz dost. Muzes mi prosim poslat odkaz na to mazivo, taky bych neco rad promazal. Na vterinove lepidlo se prodavaji takove silikonové hadicky, ktere vsunes do lepidla pouzivam v rc modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 (editace) Aha, tak silikonovou hadičku tedy obstarám. Ten sprej proti vrzání je zde: https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/univerzalni-dily/nahradni-dily-skoda/maziva-a-uvolnovace/14814-specialni-kluzny-prostredek-100ml-pro-odstranovani-trecich-selesti-v-interieru-vozidla.html Mívají to i občas někde v TUkasu, atp. Je to takový napůl olejový jakoby silikon... prostě taková zvlástní emulze. A hodí se ji při takovýchto opravách pak při zpětné montáži na ta kontaktní místa dát. Editováno: 8. Srpen 2021, autor: DavesMan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 A funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 (editace) Funguje. Když se vysleduje, kde to vrže, stačí nastříkat i bez demontáže. Nejlépe pročíst téma Editováno: 8. Srpen 2021, autor: DavesMan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května Ahoj,ahoj.Dnes mi dcera kopla do zadních lamel výdechu topení a celý se to rozsypalo.Absolutně to nemůžu dát dohromady.Nemám na to ruce,šikovnost ani nervy. Vůbec nechapu,jak se ti to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.