Říjen 4, 200717 r Ahoj kluci, kde prosim vas sezenu potrebne dily abych si udelal zavedeni na aux,asi je potreba najaka kabelaz a ta zdirka ale nevim kde to sehnat.Kdo mi poradi nebo da nejaka vyrobni cisla tech potrebnych dilu??Dikas OKOB Normálně zkus servis a chtěj AUX zásuvku a do ní protikonektor.. Jen s kabelem je to problém, ten asi budeš muset spáchat sám..
Říjen 4, 200717 r okob - v prvom rade musíš mať rádio, ku ktorému sa tá zdierka dá pripojiť. Až potom zháňaj diely.
Prosinec 5, 201212 r Zdravím, doufám že jsem ve správném tématu. Plánuji vyměnit držadlo ruční brzdy za kožené a zrovna bych rád vyměnil plastový kryt který je kolem madla a zabraňuje padání bordelu pod ručku - ilustrační foto: Mohl by mi někdo zkušený prosím říct jaké je to číslo dílu a jestli je nutné kvůli tomu kuchat celý jumbobox ven, nebo to jde vyměnit nějak jednoduššeji? Předem díky, T. Upraveno Prosinec 5, 201212 r od malé zvíře
Prosinec 6, 201212 r Žaluzie, brzda ruční - 1Z0 713 187, nevím jak jinak bez demontáže Jumbo Boxu vyměnit.
Září 6, 20169 r Pánové je možné vyndat/vytáhnout tu AUX zásuvku aniž bych demontoval celou loketku? Zkoušel jsem podebrat, ale moc se jí nechce a nerad bych něco ulomil. Občas mi nehraje jedna strana.
Září 26, 20168 r Ja som pri montazi demontoval zadne vyduchy kurenia a do jumbo boxu som vtlacil rurku cez ktoru som prevliekol kabel. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Říjen 20, 20168 r Zdravim, chtel bych se zeptat, zda-li nekdo nevite, jak vyjmout (vymenit) zapalovac ze stredove konzole. Mam ji venku, jen mi jde o to fyzicke odmontovani odcvaknuti zasuvky zapalovace od plastu konzole? Diky
Říjen 20, 20168 r Delal jsem to, ale uz si to presne nepamatuji. Vim jen, ze to jde strasne spatne. Myslim, ze tam musis zohnout 2 plechove zobacky a potom vysunes ten plechovy vnitrek. Az udelas toto, vyndas ten zeleny prusvitny plast. (Tak nejak je to alespon u verze, ktera jeste ma podsviceni.)
Říjen 21, 20168 r Dikes, vyzkousim budu davat jubo box a v nem je zapalovac nicmoc, v nizke konzoli jak novy, jeden krouzek cernej uz jsem rozbil a zapalovac stale neni venku, tak snad druhy prezije a pujdou ven oba.
Říjen 21, 20168 r Myslis tento krouzek? Za ten vubec nesmis pacit. Nejprve musis vytahnout jen ten plechovy vnitrek a teprve potom tento krouzek...
Říjen 21, 20168 r Diky moc zafungovalo, jen nemohl by mi nekdo prosim rici jake jsou rozmery techto 4 sroubu, koupil jsem tunel a nebyly u nej, diky
Říjen 21, 20168 r Číselně nevim, ale jsou to stejné šrouby jako většina ostatních v interiéru, třeba jako ty co drží popelník u řadící páky, dekl pod volantem nebo schránku před spolujezdcem...
Říjen 24, 20168 r Jeste jeden rychly dotaz ohledne Constructu, manzeta radicky je zajistena takovym tenkym plastovym krouzkem, ten pujde snadno vyzvaknout nejakym malym sroubovakem podebranim? DIkes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.