Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj kluci, kde prosim vas sezenu potrebne dily abych si udelal zavedeni na aux,asi je potreba najaka kabelaz a ta zdirka ale nevim kde to sehnat.Kdo mi poradi nebo da nejaka vyrobni cisla tech potrebnych dilu??Dikas OKOB

Normálně zkus servis a chtěj AUX zásuvku a do ní protikonektor.. Jen s kabelem je to problém, ten asi budeš muset spáchat sám..

• o 9 měsíců později...
  • o 4 roky později...
Vloženo (editace)

Zdravím, doufám že jsem ve správném tématu. Plánuji vyměnit držadlo ruční brzdy za kožené a zrovna bych rád vyměnil plastový kryt který je kolem madla a zabraňuje padání bordelu pod ručku - ilustrační foto:

1994772_8.jpg

Mohl by mi někdo zkušený prosím říct jaké je to číslo dílu a jestli je nutné kvůli tomu kuchat celý jumbobox ven, nebo to jde vyměnit nějak jednoduššeji?

Předem díky,

T.

Editováno: , autor: malé zvíře
  • o 3 roky později...
Vloženo

Pánové je možné vyndat/vytáhnout tu AUX zásuvku aniž bych demontoval celou loketku? Zkoušel jsem podebrat, ale moc se jí nechce a nerad bych něco ulomil.

Občas mi nehraje jedna strana.

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravim,
chtel bych se zeptat, zda-li nekdo nevite, jak vyjmout (vymenit) zapalovac ze stredove konzole. Mam ji venku, jen mi jde o to fyzicke odmontovani odcvaknuti zasuvky zapalovace od plastu konzole?

Diky

Vloženo

Delal jsem to, ale uz si to presne nepamatuji. Vim jen, ze to jde strasne spatne. Myslim, ze tam musis zohnout 2 plechove zobacky a potom vysunes ten plechovy vnitrek. Az udelas toto, vyndas ten zeleny prusvitny plast. (Tak nejak je to alespon u verze, ktera jeste ma podsviceni.)

Vloženo

Dikes, vyzkousim budu davat jubo box a v nem je zapalovac nicmoc, v nizke konzoli jak novy, jeden krouzek cernej uz jsem rozbil a zapalovac stale neni venku, tak snad druhy prezije a pujdou ven oba.

Vloženo

Číselně nevim, ale jsou to stejné šrouby jako většina ostatních v interiéru, třeba jako ty co drží popelník u řadící páky, dekl pod volantem nebo schránku před spolujezdcem...

Vloženo

Jeste jeden rychly dotaz ohledne Constructu, manzeta radicky je zajistena takovym tenkym plastovym krouzkem, ten pujde snadno vyzvaknout nejakym malym sroubovakem podebranim?

DIkes

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...