slovacik Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Ahojte dnes som omylom zamkol manzelku a dceru v aute. Asi po minute auto zacalo blikat a pipat. Dcea mi volala na mobil, ze mam prist to vypnut a pipanie sa vyplo az ked som otvoril auto . Je to normalne ze sa auto nesmie zamknut ak niekto je vnutry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Alarm ve výbavě asi není, to by i houkalo. Nemá to SAFE systém by to asi vyply vzít za jakoukolik kličku zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Podle mě tam je aktivovaná SAFE funkce - viz. manuál. Mě to na ní před vylezením z auta varuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 jj, súčasťou alarmu je aj monitorovanie vnútorného priestoru auta. Ak sa niečo v aute hýbe, spustí sa alarm. Na vypnutie tejto funkcie pozri manuál auta, je to tam pekne rozpísané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 13. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 DAkujem, uz som to nastudoval. V aute sa hlavne vylakala manzelka a dcera :) co sa deje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Este by som mal otazocku v navode som to nejak nepochopil. Ak stojim na krizovatke alebo pred priecestim , ako zatvorit zvnutra dvere aby sa do kufra alebo do zadu nikto nedostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Stlačíš tlačidlo so zámkom, ktoré máš na prístrojovke... V infotainmente máš možnosť nastaviť automatické uzamknutie po rozbehu auta.. A05_Scala_OwnersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Já jsem zamykání auta po rozjezdu nastavil a přestalo fungovat bezklíčkové zamykání dotekem na kliku dveří u řidiče. Když jsem zamykání po rozjezdu zrušil, začalo zase fungovat. Proč to tak je, těžko říci. V manuálu se o tom nic nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Tak auto mam uz 3 mesiace ale ten zamok som si nevsimol. V navode som cital ze sa tam nachadza nejake tlacitko ale to som si dosial nevsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Pod lampou najväčšia tma.. Deaktivácia kessy kľučiek je asi len nejaká chyba v Scale, skús reklamovať. V ostatných škodovkách fungujú kessy kľučky a automatické uzamykanie auta po rozjazde súčasne bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Mám ve Scale zapnuté automatické zamykání po rozjezdu a Kessy mi funguje normálně. Takže také bych doporučil reklamaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @slovacik - dávej tématům pro příště jasně srozumitelný název! Co to je "poplasko"??? Název upraven do souladu s pravidla fora. Dále se v jednoznačně určeném tématu smí probírat jen to, co je jeho původním předmětem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 15. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 (editace) před 6 hodinami, Pawouk napsal: @slovacik Co to je "poplasko"??? Poplaško je slangovy vyraz alarmu. Editováno: 15. Listopad 2019, autor: slovacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ahoj. Už asi desiaty krát mi prišla na e-mail takáto správa : ŠKODA Connect: SCALA AMB TS110/ alarm aktivovaný! To znamená že bol zaregistrovaný pohyb vo vozidle alebo nejaká manipulácia zvonku.? Nikdy som však nenašiel nejaký viditeľný zásah alebo niečo podozrivé. Nemáte s tým niekto nejakú skúsenosť? Ešte jedna zaujímavosť,toto hlásenie sa objavuje zhruba každý 12 až 14 deň (mám to odsledované). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 24. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2020 @Hejo Mě se dvakrát stalo, že se mi díky pražícímu slunci odlepila kamera z čelního skla a v tu chvíli mi přišel mail o aktivaci alarmu. Ale v textu mailu bylo vyloženě zmíněno, že šlo o pohyb uvnitř vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.