Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte dnes som omylom zamkol manzelku a dceru v aute. Asi po minute auto zacalo blikat a pipat. Dcea mi volala na mobil, ze mam prist to vypnut a pipanie sa vyplo az ked som otvoril auto . Je to normalne ze sa auto nesmie zamknut ak niekto je vnutry?

Vloženo

jj, súčasťou alarmu je aj monitorovanie vnútorného priestoru auta. Ak sa niečo v aute hýbe, spustí sa alarm. Na vypnutie tejto funkcie pozri manuál auta, je to tam pekne rozpísané.. 

Vloženo

Já jsem zamykání auta po rozjezdu nastavil a přestalo fungovat bezklíčkové zamykání dotekem na kliku dveří u řidiče. Když jsem zamykání po rozjezdu zrušil, začalo zase fungovat. Proč to tak je, těžko říci. V manuálu se o tom nic nepíše.

Vloženo

Pod lampou najväčšia tma..

181129-Scala-interior-2-1920x1280.thumb.jpg.b747356cda87057ba4fe9eb4b608defa.jpg

Deaktivácia kessy kľučiek je asi len nejaká chyba v Scale, skús reklamovať. V ostatných škodovkách fungujú kessy kľučky a automatické uzamykanie auta po rozjazde súčasne bez problémov.

Vloženo

@slovacik - dávej tématům pro příště jasně srozumitelný název! Co to je "poplasko"??? Název upraven do souladu s pravidla fora. Dále se v jednoznačně určeném tématu smí probírat jen to, co je jeho původním předmětem.

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Ahoj. Už asi  desiaty krát  mi prišla na e-mail takáto správa : ŠKODA Connect: SCALA AMB TS110/ alarm aktivovaný!

To znamená že  bol zaregistrovaný pohyb vo vozidle alebo nejaká  manipulácia zvonku.? Nikdy som však nenašiel nejaký viditeľný zásah

alebo niečo podozrivé. Nemáte s tým niekto nejakú skúsenosť? Ešte jedna zaujímavosť,toto hlásenie sa objavuje zhruba každý 12 až 14 deň (mám to odsledované).

Vloženo

@Hejo Mě se dvakrát stalo, že se mi díky pražícímu slunci odlepila kamera z čelního skla a v tu chvíli mi přišel mail o aktivaci alarmu. Ale v textu mailu bylo vyloženě zmíněno, že šlo o pohyb uvnitř vozidla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...