Celestis Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Zdravím, zajímal by mě váš názor. Mám škodu rapid style, barva červená corrida. Přemýšlím jaký poklice koupit, máte někdo tip co se k tomu hodí nejvíc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 My měli ke Corridě Dakary, ale mnohem lépe vypadají Costy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Co něco v černé barvě? https://www.auto-doplnky.com/poklice-na-kola-kryty-kol-grip-pro-black-15-palcu-sada-4-ks-argo-15455-p44520?v=66903&gclid=EAIaIQobChMIrKbu06Pp5QIVQsjeCh315QpyEAQYBCABEgK1w_D_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Ačkoliv je černá má favoritní barva, tak u poklic a disků mám problém s tím, že už z malé vzdálenosti to vypadá, jak by tam byly jen holé plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 (editace) Taky jsem nechtěl nechat holé plechy a ze stejného důvodu jsem nedal černé a nakonec postačily hladké nic moc Dakary z bazoše za pár kaček, na zimu dobrý. Ale na černých není zase tak vidět špína z kotoučů v záhybech. Editováno: 14. Listopad 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 před 1 hodinou, slapnahrabe napsal: Ačkoliv je černá má favoritní barva, tak u poklic a disků mám problém s tím, že už z malé vzdálenosti to vypadá, jak by tam byly jen holé plecháče. Taky to tak vidím. Já jen, že má na autě tu červenou Corridu, tak jestli neuvažovat o té černé na poklicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Nemyslím si, že by červená farba auta nejak zviditeľnila čierne kolesá. Bude to furt rovnaké. Ja sa prikláňam k vyššie uvedeným Costám... za mňa najkrajšie puklice R15 pre Rapid/Fabiu akejkoľvek farby. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celestis Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Já jsem také spíš pro černé Výše uvedené se mi taky líbí, jen si říkám, že je potřeba poklice chytnout stahovacím páskem abych o ně nepřišel a zrovna tyhle mají široký paprsky tak nevím jak by to vypadalo. Costy vypadají fakt pěkně, ale jsou drahý a musel bych je stejně chytit těma páskama a to by už vypadalo blbě si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Origo drží dobře i bez pásků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Pokud bys chtěl nějakou inspiraci, tak takto vypadají Costy u mě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.