Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

zajímal by mě váš názor.

Mám škodu rapid style, barva červená corrida.

Přemýšlím jaký poklice koupit, máte někdo tip co se k tomu hodí nejvíc?

Díky

Vloženo (editace)

Taky jsem nechtěl nechat holé plechy a ze stejného důvodu jsem nedal černé a nakonec postačily hladké nic moc Dakary z bazoše za pár kaček, na zimu dobrý. Ale na černých není zase tak vidět špína z kotoučů v záhybech.

Editováno: , autor: ben06
Vloženo
před 1 hodinou, slapnahrabe napsal:

Ačkoliv je černá má favoritní barva, tak u poklic a disků mám problém s tím, že už z malé vzdálenosti to vypadá, jak by tam byly jen holé plecháče.

Taky to tak vidím. Já jen, že má na autě tu červenou Corridu, tak jestli neuvažovat o té černé na poklicích.

Vloženo

Nemyslím si, že by červená farba auta nejak zviditeľnila čierne kolesá. Bude to furt rovnaké. Ja sa prikláňam k vyššie uvedeným Costám... za mňa najkrajšie puklice R15 pre Rapid/Fabiu akejkoľvek farby. ;) 

Vloženo

Já jsem také spíš pro černé  Výše uvedené se mi taky líbí, jen si říkám, že je potřeba poklice chytnout stahovacím páskem abych o ně nepřišel a zrovna tyhle mají široký paprsky tak nevím jak by to vypadalo. Costy vypadají fakt pěkně, ale jsou drahý a musel bych je stejně chytit těma páskama a to by už vypadalo blbě si myslím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...