Bumbisek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Jaký máte názor na Nezávislé přídavné topení ? Nahradí to vyhřívané přední okno, stoji to za ty peníze? vím, že už se to na Foru řešilo, ale konkrétně u karoqa jsem to nenašel :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Najlepsia vec v mojom,novom aute... Ci nahradi,ved ono ho ovela predci praveze...vyhriaty interier,zohriaty motor,moznost ovladat na dialku cez apku...na to sa ozaj vyhrev okna nechyta. Editováno: 20. Únor 2020, autor: Patrik1971 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Ale přes tu appku musíš platit to Škoda Connect ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Je to podla typu auta v cene...ano,potom sa to dalej plati. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Ale taky si ho můžeš nastavit přes infotainment, nebo zapnout pagerem. Ovladač mám v posteli, ráno zazvoní budík, zapnu, než se za čtvrt hodiny vykopu auto i motor ohřátý.... Co víc si přát. A to já mám v autě jak Webasto, tak okno vyhřívané i volant. Akorát nemůžu mít škoda connect.. Rozhodně na cenu a je to silné návyková záležitost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 @Bumbisek osobně jsem teď objednával Karoqa pro mladou i s nezávislím topením. Za mě to za ty peníze určitě stojí hlavně když auto parkuje venku a jezdí často krátký trasy. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 A u toho okna ti nevadí ty drážky, já kdybych dal topení, tak tam ok o určitě dávat nebudu, to mi přijde zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Nevadí, jsem na ně zvyklej. Když jsem je měl prvně u služebního Sprintera tak jsem si prvních 5 minut rikal, jak mi to vadí, dnes už ani nevzdechnu. Ono někdy kdy nestihneš zapnout dopředu topení, nebo tak, tak se i to okno hodí, ale postrádá to smysl, povodní majitel si to tak nakonfiguroval. A volant teplej je fajn. Akorát sedačky používám výjimečně, to je spíš pro holky, ty to žerou [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Jojo sedačky taky nemusím, ale ten volant se mi líbil, když jsem v tom jel ? to je pravda, že je to pro ženský ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Nezávislé topení je můj nejlepší kámoš! Navíc ŠA ho montuje za super cenu. Určitě doporučuji a auto bez toho bych nechtěl. Vyhřívané sklo i sedačky mám taky a hodí se i v kombinaci s NZ. Tedy pokud je ještě rozpočet na další výbavu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 No já bych právě vzal to topení jedině bez skla, protože se bojím těch spirálek, jinak bych se na něj vykašlal ? 26 000 je super cena? kolik stojí třeba pak domontování ? sedačky jsou už v základu, to bych ale klidně oželel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Jo, ty drátky jsou otravné. Výhřev skla používám málokdy. Hodně bych přemýšlel jestli ho příště objednat. Domontování minimálně 40, spíš 50 tKč. Za sedačky buď rád. Ráno pouštím topení na 20 min. To už je sklo roztáté a uvnitř na mikinu, což mi stačí. Ale sedačky ještě studí, tak si je zapnu. Nebo když je venku nad 5°C používám NZT málokdy, potm se sedačky s výhřevem hodí. Editováno: 21. Listopad 2019, autor: Clerfayt 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 (editace) Originální nezávislé topení si mladá nemůže vynachválit. Přirovnal bych to komfortně k automatické klimatizaci v létě. Kdo vyzkouší nechce další auto bez. Žádný škrábání oken. Interiér po 30-40min i na dotek příjemně teplý. Teplota vody na motoru po 20-30min na krásných 90°C A kdo vozí děti do školky, školy tak to je k nezaplacení, protože ty si moc vyhřívaný sedačky neuzijou. I kdyby ten její šuplík parkoval v garáži aráži ani na minutu nebudu přemýšlet a objednám NT do nového auta znova. Editováno: 20. leden 2020, autor: Joker 85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 před 3 minutami, Joker 85 napsal: nebudu přemýšlet a objednám NT do nového auta znova. Tesat do kamene. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Nezná prosím někdo cenu dálkového ovladače od nezávislého topení? Dost Vážně uvažuji o pořízení druhého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 19. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 to budeš asi muset zavolat přímo do škodovky :-) pak dej když tak vědět, taky mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Určitě se někdo ozve. Dost pravděpodobně to hodně lidí řešilo. Ten jeden je tak trošku nepohodlný když má i auto s kessy. @Bumbisek jj kdyžtak holt zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Jeden stačí pohodlně. Mám ho doma u postele. Když se ráno probudím, s radostí mačkám tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 https://www.sbazar.cz/Upgrade4yourcar/detail/64499927-3v0963511-webasto-ovladac-vw-skoda-seat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo Pátek v 04:37 Sdílet Vloženo Pátek v 04:37 Zdravím všechny, scháním informace o NT . Nemáte někdo zkušenost s montáží, nebo který servis provádí dodatečnou montáž teplovodního nezávislého topení do Karoqu. Budu rád za foto uložení, napojení, typ origo NT, prostě cokoli. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo Pátek v 06:57 Sdílet Vloženo Pátek v 06:57 taky by me to zajimalo pro benzin - nebo, pokud nekdo ma - elektricke vyhrivani motoru. sada se prodava, ale dochazi mi fantazie, kam dam konektro pro pripojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.