Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Názory na cenu, výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Kombi je nakokot. Liftbek má po otevření pátých dveří větší nakládací otvor přístupný i jakoby zezhora. To je pro mě rozhodující. Jsou věci, které do kombi OIII nemůžu dostat a do OIII liftbek v pohodě. A o špinění skla u pátých dveří kombíku ani nemluvě. Za mě liftbek vede :-). Nevím co kdo na kombi má.... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Kombi je nakokot. Liftbek má po otevření pátých dveří větší nakládací otvor přístupný i jakoby zezhora. To je pro mě rozhodující. Jsou věci, které do kombi OIII nemůžu dostat a do OIII liftbek v pohodě. A o špinění skla u pátých dveří kombíku ani nemluvě. Za mě liftbek vede :-). Nevím co kdo na kombi má.... Tak národ chalupářů nebo se stačí podívat na letní cestovatelé do HR-kufr až po střechu. Nějaký stolek, pračka ... se vejde.Jo LB je elegantnější o tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Na stolek a pračku krkám a nad platíčko mi při cestě do Chorvatska nic nesmí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Jj, plato by mělo zůstat prázdné.Většinou i combi vypadá lépe, hlavně s hagusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Kombi je nakokot. Liftbek má po otevření pátých dveří větší nakládací otvor přístupný i jakoby zezhora. To je pro mě rozhodující. Jsou věci, které do kombi OIII nemůžu dostat a do OIII liftbek v pohodě. A o špinění skla u pátých dveří kombíku ani nemluvě. Za mě liftbek vede :-). Nevím co kdo na kombi má.... Třeba já design, liftback není ani kupé, ani sedan, nikdy se mi proti kombi nelíbil... Jinak lidi, co vlastně chcete? Kdyby přišla škodovka s ještě ojebanějším, nebo stejně ojebaným (protože více to asi moc nejde) autem jako je OIII, každý by prskal, jaká sračka to je. Když tedy za mě udělá konečně správné rozhodnutí a dá ty prachy na líbivější design a lepší materiály, což jde nutně ruku v ruce se zdražením, zase všichni prskáte, jaká je ta cena sračka. Nechcete rovnou Rolls Royce zadarmo?... Stejně by si každý našel další důvod ke kritice. 9 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ví se, zda bude k dispozici L&K verze nebo něco vyššího než Style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ne, Laurin by být neměl, aby nelezl do zelí Superbu někde bych ten článek vyhrabal.Ale u škodovky je možné naprosto vše, třeba za 3 roky zruší Superb a .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Bude Scout,RS a iV.Superb bude pokračovat.Příští rok má být hliněný model a auto by se mělo představit na přelomu 2022-2023. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 No ale člověk neví u nich, Roomster2 už byl v prototypech a najednou ho stoply. Koncern ho jakoby nepotřebuje má Passat, uvidíme [emoji16]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 (editace) před 1 hodinou,@Joker 85 napsal: A kdo si ho objednal v 2018.... 490tis lif. 1.4.TSI 110kw manuál, kessy, dvouzonova klima, zadní senzory, vyhřívaný přední sedačky, auto světla i stěrače, ostrik světel, mirrorlink, DAB, mlhovky, full světla přední a zadní v uvozovkách, atd.... [emoji87][emoji86][emoji85][emoji2958] Tak to moc výhodné pro čecháčka nebylo, ty raději combi. I prodejce říkal, že jich moc neobjednali, ještě o prázdniny jich po roce bylo mraky skladem, jedna ještě je. Hlavně tento rok i na ten Trumf byli schopný dát slevu 12% ( hotovost, bez protiúčtu na RČ) Editováno: 28. Listopad 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Dle těchto cen další ránu zasadí Golf 8, takové combi 1.5 HL [emoji3525] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Bych to měl za 762tis. [emoji3]https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/summary-scenic?activePage=summary&color=8E8E&configurationId=C6NL0R14&extraEquipments=GPBIPBI%7CGPDEPDE%7CGPJAPJA%7CGPKEPKE%7CGPL4PL4%7CGPT9PT9%7CGWCSWCS%7CMEIH5MN%7CMSPRQH0%7CMVRHUK3%7CGPK0PK0&id=CZE%3Bskoda%3B2020%3BNX54N5%3B1%3BGYOZYOZ%3Bmda20191128110945%3Bcs-CZ%3B%3B68500%3B68500&interior=CB&modifiedPages=wheels%7Cextraequipments&snapshotVersion=30252379-5574-4c6d-af9c-69ad8b1f6c9e&trimline=NX4%7CStyle6850068500&visitedPages=trimlines%7Ccolors%7Cwheels%7Cinteriors%7Cengines%7Cextraequipments%7Cservices Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 První srovnání staré/nové verze https://www.autorevue.cz/skoda-octavia-iv-vs-octavia-iii-srovnani-cena-vybava-technicka-data?fbclid=IwAR2QFBsaONmfdc5TeXYzXcomQe69E4-qPKqpAQzJWE2OZg3JdTTMn8LCees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 V 28. 11. 2019 na 16:32, Jan R. napsal: Tak to moc výhodné pro čecháčka nebylo, ty raději combi. I prodejce říkal, že jich moc neobjednali, ještě o prázdniny jich po roce bylo mraky skladem, jedna ještě je. Až na to, že to auto mělo prakticky jen pevnou konfiguraci a byl to pouze jeden motor (navíc benzin) s mechanickou převodkovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 A to vadí? Byl vybrán kompromis. Rodina, když má jedno auto na dojíždění do práce, školky, těžko bude vyžadovat TDi. Tento rok, ale dali Combi, sice s litrem ale s auto AC a prakticky hned byli pryč, psal to tu i někdo na fóru. Hlavně do výroby na RČ dali i 12% slevy, za 400 nebyla snad ani i30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Pleteš příčiny a souvislosti. Combi je jeden z důvodů, ale zdaleka ne jediný. Jedním z nich kromě uvedených bylo třeba i to, že Trumf pocházel z Ruska. Ať se to spoustě lidem líbí nebo ne, také, že to byl výhradně benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 https://m.autorevue.cz/zatim-nejlevnejsi-novy-vw-golf-se-ukazal-zvenku-i-zevnitr-stoji-pres-700000-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 https://autobible.euro.cz/srovnani-skoda-octavia-combi-2020-ford-focus-hyundai-i30-renault-megane/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 V 28. 11. 2019 na 16:32, Jan R. napsal: Tak to moc výhodné pro čecháčka nebylo, ty raději combi. Taky jsem Čech a kombi bych si koupil jenom nerad a náhodou, nebo z donucení. Proč by měli rozumní lidé kupovat kombi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Tak pro rodinu, kočárek stačí jen složit podvozek a vejde se tam i s korbou, do LB tak na díly.Napadá mě ještě zůstatková hodnota a větší odkuh potencionálních kupců o ojetinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Protože liftback je ošklivý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 V 28. 11. 2019 na 16:38, Jan R. napsal: Dle těchto cen další ránu zasadí Golf 8, takové combi 1.5 HL No moc velký rozdíl tam asi nebude https://m.autorevue.cz/zatim-nejlevnejsi-novy-vw-golf-se-ukazal-zvenku-i-zevnitr-stoji-pres-700000-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Teď už někde probíhají novinářské testy, jsem zvědav, co napíší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Myslíš Golfu 8, nebo O IV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.