bojler Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Prošel jsem si tvoje příspěvky od 1.11.2020 a nenašel jsem nic, kde bych s tebou řešil interier. Těžko se pak můžu "nakonec ztotožnit" s něčím, co tady není. Možná špatně hledám, ale k živým dojmům z interieru OIV jsem našel toto hodnocení: V 31. 1. 2020 na 17:41, LukášCBR napsal: Auto díky světlému interiéru v kombinaci Suedia/kůže působilo uvnitř hodně hodnotně. Hodně krásná kombinace tmavého exteriéru a světlého vnitřku. To se opravdu povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Ale ano, reagoval si na to, že koženku může OIII závidět, což je sice pravda, ale jinak se výplně dvěrí zase až tak moc neliší. O to mi tady šlo. Výsledek je stejný a to takový, že jak jsem psal uz minule, není vidět ta přidaná hodnota. U OIV se do dveří přidala akorát ta “koženka”, to je celé oproti OIII. Scala je, co se výplně dveří týče, na tom lépe. Mě neuráží ani OIII, jelikož jsem přecházel z FII a to byl absolutní plasťák, takže jsem si interiérem OIII opravdu polepšil. Hlásali, jak nebude OIV revoluční a vybavená skvělými materiály, ale ačkoliv mě tato varianta nevadí, čekal jsem to uvnitř prostě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Aha, tak to je pranýřování. Pokud se bavíme o OIII, tak tam v OIV pokrok vidím, ne že ne. Scala ale slibovala ještě větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 (editace) Opel 24h zajímalo mě, jestli slevy nejsou jen ,,na oko". Projel jsem 1.2T/96kW od GM HB, svezl jsem se 21km i po D1 do Čestlic a zpět + pohodlný podvozek, žádné tupé rány na 17" + sedačky O.K., řízení, řazení v pohodě, pružnost také dobrá + dobrá vnitřní šířka a přehledná karoserie + protiběžné stěrače prakticky celé sklo + virtuální kokpit široké možnosti nastavení, přehledné, čitelné + displej hezky v palubce, velký podíl měkčených plastů, nikde nic nevrzalo, ovládání klimy hezky postaru - motor hlučnější než 1.0 TSi - hluk kolem karosérie při 130 - trochu pršelo a na tom super kvalitním novém asfaltu na 5 km D1 až moc velký hluk od zadní nápravy, valivý hluk, izolace jsou bídné - drátky v čelním skle jsou rušivé V rámci akce 24 hodin se běžný občan na RČ v hotovosti, bez protiúčtu, známých dostane např. na slevu -260 tis! se skvělou výbavou ( Altancara, Matrix ....) Zaujali mě poplastované rámy dveří uvnitř, to není ani v Golfu 8 Prodeje skoro žádné, kde jsou ty časy kolem roku 2000 šli po tisících, pro někoho to může být fajn, osobně bych raději vzal výprodejového Golfa 7 Combi za podobnou cenu. Editováno: 2. Červenec 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Napadla mě možnost volby nové Toyoty Corolly, která je v plné výbavě a s 2.0l(135kW)hybridním motorem pohybujicí se okolo 750tis.Kč. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Ona i akce na 1.2 a za půl míče kombi.Toyota má také problém na vodě, měl to Auris, Corrola také a to mi vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Jak problém na vodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Když je silnice mokrá, prší nemusí tam být stojící voda od zadní nápravy je to slyšet, přitom jsou všechny podběhy vybaveny ,,kobercem". U Aurisu podpořeno tvarem B sloupku a nesmyslnou dírou na rámech dveří a je slyšet stékající voda ze střechy, rámu dveří, jak teče do té díry. Pokud bych náhodou v životě koupoval nekoncernové auto, určitě i předváděčka v dešti. U F3 díky chybějící liště na čelním skle jako má Golf, Passat, Scala voda při dešti na dálnici nesmyslně teče po celých bočních sklech a viditelnost ve zpětných zrcátkách značně naprd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Snad první tištěný srovnávací test z Německa nového Golfu, vypadá to stále neohrožen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Zde k dispozici nový VW Golf VIII v mHEV verzi s 1.5TSi a 7DSG. https://www.tipcars.com/volkswagen-golf/hatchback/benzin/volkswagen-golf-style-1-5-etsi-7dsg-mhev-110kw-52577022.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Sice technologicky ,,staré", ale myslím cena/prostor/výbava fajn https://www.tipcars.com/seat-leon/kombi/benzin/seat-leon-st-fr-1-5-tsi-edice-black-matt-33877360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 https://www.auto.cz/prohlednete-si-vw-golf-8-v-zakladni-vybave-za-479-900-kc-nektere-veci-odhaluje-poprve-134199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) V jiné barvě Editováno: 2. Červenec 2020, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Překvapuje mě, že je to výbava FR, tedy jedna z těch TOP a madlo na tapecu dveří není provedené tak jako na prezentačních fotkách = obšité a s chrom zakončením. To je jen pro kůži, nebo zase prezentace neexistujících prvků v duchu "vlk se nežere a koza zůstane celá"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Už vím, co myslíš, může to souviset s koženými sedadly se zjistí časem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Dnes jsem zrovna zahlédnul nové Leony (sice jen na přepravním návěsu) zrovna v těch barvách co jsou oficiální prezentační fotky. Tedy modrá, červená a šedá metalická barva a za mě je Leon více šik než O IV. Ta pro mě vypadá lépe jen ve verzi RS, u ní se mi líbí i předek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) Jan R: Ses přestěhoval do Olomouce ? Popis Leonu z fotek Jana R: https://skladovevozy.seat.cz/car/S-2019-0986960-CZ Editováno: 15. Květen 2020, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 ta cena je teda zajimavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 V Praze mají červeného FR, na showroomu bude příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 V konfigurátoru Leonu zatím kožené čalounění není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 https://m.autorevue.cz/seat-leon-2020-v-cr-konfigurator-vybavy-ceny-motory-technicka-data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Tak brzy se bude vědět, jestli i schopně jezdí jak vypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Příští týden bude i ve SM srovnání s Kiou Ceed s automaty, uvidíme v čem má Kia navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Další redakce chválí adaptivní podvozek s 18kami koly, u Octavie v testech tuším, že nadšený nebyli. Jestli je to jen tím, že je to HB nebo fakt u Seatu mákli .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.