BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak jsem se pustil do výroby zadních domků na vyškáče, po schlédnutí několika témat a inspirací sem nakoupil vše potřebné a našel trochu času.. pustil sem se do laminovaní (to je sranda-broušení je hrůza ) takže co je potřeba: -sololitová deska pro kopito -punčocha -laminovací sada (200,-) zůstane ještě hooodně -2 štětce -trocha kitu (pixle 120,-) taky dost zůstane -brusný papír 80-320 -něco na povrchovou upravu, já zvolil černý lak, zkoušel jsem to potáhnout koženkou ale to by určitě nedopadlo dobře,moc hrubá 1. vyřiznutá sololitová deska slepená pomocí tavného lepidla,převléknuta punčochou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 natáhnutí pryskyřice atd. to sem nefotil, nechtěl sem si upatlat foták,nechat vytvrdnout pak přišlo potažení 1 vrstvou rouna a opět přelaminováno zde již to má požadovaný tvar, vybroušený kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 a pořád dokola,nakitovat vybrousit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 letmo připasováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 nakonec osazeno a snad co nejdřív půjdou na své místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Sakra, ty už je máš hotový?? Já jsem se k tomu, abych je dodělal ještě nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 pěkná práce Márty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 marty co takhle navod na oc sepsati plase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Smekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Moc pekna praca !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Čéče seš fakt šikovnej, zajímalo by mě jak se Ti s tím laminátem dělalo. Nemám s nim žádné skušenosti, ale výsledek vypadá fakt moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 mohol by sem niekto hodit navod z DP ako na okte I vybrat zadny vyskac bez poskodenia plastov a aky presne tam ide -kolko ohmovy? odisiel mi jeden a chrni ako chory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 marty co takhle navod na oc sepsati plase ok,tento týden ale na to nemám time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Čéče seš fakt šikovnej, zajímalo by mě jak se Ti s tím laminátem dělalo. Nemám s nim žádné skušenosti, ale výsledek vypadá fakt moc dobře napoprvé velmi dobře, sice jsem měl dosti hrubé rouno na tak malou věc ale v pohodě, chce si to rozvrhnout odkud kam patlat na rouno pryskyřici aby se nezvedala apod. Po zaschnutí 80 brusným papírem přebytky odstranit a může se nakitovat. Větší plochy pujdou krásně, chci ještě zkusit bočnici v kufru.. Možná by stačilo tu punčochu 2x natřít prysk... a taky by to bylo dost pevné, ja to zkusil takto jinak díkes všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) Zdar kluci, nechci zakládat další téma "kapličky", tak to přihodím sem. Konečně jsem si našel trochu času na dodělání mých kapliček na zadní twetery. Z důvodu tzv. vratného způsobu, jem kaple k plastu nalepil oboustranou páskou. Tím vznikla ta nepatrná mezera mezi plastem a kaplí... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) Ještě jedna foto ze zadu... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 super Milane ! -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 TOP CLASS ...doufám, že máš stanovenou cenu na manufakturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) fancarhifi napsal: TOP CLASS ...doufám, že máš stanovenou cenu na manufakturu Je mi líto, ale zatím žádnou malovýrobu těchto kaplí neplánuju!! A to z velice jednoduchého důvodu, je na tom tolik nimravé práce, že by mi to nikdo nezaplatil... Nadšenci se můžou podívat na vice foto ze samotné výroby přidávám ještě jednu ochutnávku... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) tak taky trošek vody do mlýna... Editováno: 16. Červen 2007, autor: switcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.