Casio_o Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Kamarád má kodiaq RS (výroba 09/2019), který zobrazuje na displeji před řidičem vlevo dole vzdálenost "TRIP". Chybí celkové km. Nedaří se mi najít jak tento údaj změnit na celkové km. Lze to změnit? Rovněž pod tímto panelem chybí tlačítko nulování Trip km. Kde to jednoduše vynuluju. Omlouvám se za triviální dotaz, ale už si nevíme rady. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 To je zajímavé já mám Trip na pravé spodní straně a celkové jsou na levé straně - tedy pokud není páčka nastavena na tempomat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio_o Vloženo 27. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Jedná se o verzi z digitálním displejem před řidičem. Jinými slovy tam není MaxiDot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanPatrol Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Já nuluji Trip ovládáním multifunkcí na volantu. Ale mám digi přístroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Celkové KM = vypnutí páčky tempomatu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio_o Vloženo 29. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 V 27. 12. 2019 na 15:17, klakson23 napsal: Celkové KM = vypnutí páčky tempomatu Děkuji za rady, ale kamarád hlásí, že "páčka tempomatu nemá vliv" na typ zobrazovaných km - stále to ukazuje TRIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 (editace) Mám digi panel. Vlevo dole vždy trip, vpravo dole při zapnutém tempomatu nastavená rychlost, při vypnutém tempomatu celkové km. Přepínač na horní straně páčky, na které se nastavuje tempomat, se musí posunout doprava. Editováno: 29. Prosinec 2019, autor: stepanlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) V 27. 12. 2019 na 14:54, RomanPatrol napsal: Já nuluji Trip ovládáním multifunkcí na volantu. Mám stejný problém jako Casio_o.. .. jak prosím Trip konkrétně nuluješ na volantu? A druhému bodu.. ani mně vypnutím tempomatu (adaptivního) nejde navolit místo Trip celkové km. Editováno: 2. Březen 2020, autor: rimsy2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Skúste si pozrieť manuál, alebo: - Na ľavo vždy ukazuje trip, na pravo celkové km alebo na pravo pri zapnutom tempomate nastavenie rýchlosti tempomatu. - Trip sa nuluje v menu - Údaje jazdy- Trip - OK (podržíš 2-3 sek. pravý valček na volante) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.