Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já objednával koncem ledna a výroba měla být 14. - 16. týden. Teď po odstávce prý svítí 19. - 20.

Přesné datum se prodejce dozví se zasláním VIN kódu. Teď se ale prý stává, že auto už skládají na dvoře a VIN kód přijde až následně.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ja objednal začiatkom tretieho mesiaca, mal byť v máji a tiež sa to posúva ale min týždeň bol v pláne vo výrobe 10-11.6. a dodanie do konca tohto mesiaca tak uvidíme či to bude alebo nie :)

Vloženo

Přeji všem příjemný dobrý den

Tak dnes jsme se konečně dockali telefonátu o doručení našeho vozu. Zatím jsem se jen byl podíval jak naše vozítko vypadá,nestihnul jsem ani udělat fotky. Do konce týdne to při bude připraveno na predavku. Nechal jsem si to od prodejce i prihlasit ať nemusím lítat na dopravní. Až bude pripravenej,udělám pár fotek ať se můžete potěšit se mnou. Zatím zase jen čekat:)

Vloženo

Já uz mám auto přihlášené, nalepenou ochrannou folii na kufr a hlavně namontovanou plasicku na kuny (tu s elektrosoky).

Pro mladou jsem vzal 1.0 TSI DSG Style, z příplatků jsem vzal jen: park pilot takže senzory vpredu vzadu a automatické parkování, rezervu, bezpecaky, Black Magic. Interiér jsme brali černá/béžová. To je vše... 57ecd5d866108070ba897b74966e02b5.jpg

Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak rád bych zhodnotil první dojmy. Máme zatím najeto cca 300 km, což není moc. Trochu mne zamrzelo to povrzavani plastů ve dveřích, nevím zda si to časem sedne nebo ne. Jinak jízdní vlastnosti, motor i převodovka jsou fajn. Výkon motoru je v pohode, na normální ježdění zcela dostateční.

Editováno: , autor: orinoko.marian
Vloženo (editace)

Nic není dokonalé. Když vezmu, že vržou auta za milion nebo dva, tak to není žádný problém. Deset let jsem dělal v VW, kde se vyráběli Touareg, Porsche Cayenne a teď Audi Q8, tak trochu vím, jak vržou auta za 5násobek ceny. Ono všude jsou pod povrchem znát úspory. Ono na vůz člověk musí mít trochu štěstí. U mne to zatím není až taká tragédie, Dnes jsme jeli na nákup a nic ani tuk. Všude ticho?.

Editováno: , autor: orinoko.marian
Vloženo

Taky záleží kdy jedeš, já když jedu se Scalou ráno, tak neslyším nic, ale odpoledne ve vedru je to hrůza. Kupoval jsem v únoru a taky bylo ticho, tak už se těším na podzim a na zimu a na ticho : )

Vloženo

Asi tak nějak to bude:) Ono nároky jsou někdy větší jak obsah peněženky. Jinak s autem jsem moc spokojen, jízdní vlastnosti jsou príma. Jsem rád, že jsem stihnul ten motor před snížením výkonu.

Až pomine paranoia z nebezpečných tříválců, bude to asi nejoblíbenější motor pro lidi co jezdí s rozumem?.

Vloženo

No som zvedavý teda na to šťastie či to tak bude alebo bude vrzať. Ja som počul vrzať len staré autá. Motor je fajn aj ja myslím už sa neviem dočkať kedy bude. Sľúbené mám,že sa do konca týždňa budem voziť. Tak tajne verím, že to tak bude.

Vloženo

Rád bych se zeptal, řešil tady už někdo ochranu odkladaci plochy pro nohu řidiče. Hledal jsem na netu, ale nasel jsem jen originál na Oktavku nebo Karoq.Je nejaka alternativa? Pokud by slo použít tu co je na Karoq bylo by to fajn.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...