orinoko.marian Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Objednávku jsem dával 10.března, dle info z obchodu dodání v týdnu 24 > 26, tak uvidíme zda se to povede:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Já objednával koncem ledna a výroba měla být 14. - 16. týden. Teď po odstávce prý svítí 19. - 20. Přesné datum se prodejce dozví se zasláním VIN kódu. Teď se ale prý stává, že auto už skládají na dvoře a VIN kód přijde až následně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 1 hour ago, Leoš1960 said: auto už skládají na dvoře V první chvíli jsme myslel, že to mělo znamenat, že ho kompletují na dvoře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Ja objednal začiatkom tretieho mesiaca, mal byť v máji a tiež sa to posúva ale min týždeň bol v pláne vo výrobe 10-11.6. a dodanie do konca tohto mesiaca tak uvidíme či to bude alebo nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Přeji všem příjemný dobrý den Tak dnes jsme se konečně dockali telefonátu o doručení našeho vozu. Zatím jsem se jen byl podíval jak naše vozítko vypadá,nestihnul jsem ani udělat fotky. Do konce týdne to při bude připraveno na predavku. Nechal jsem si to od prodejce i prihlasit ať nemusím lítat na dopravní. Až bude pripravenej,udělám pár fotek ať se můžete potěšit se mnou. Zatím zase jen čekat:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 My pro Kamzika jdeme již tento pátek. Auto je prodejce od minuleho úterý ale ještě nebyl čas ho jit vyzvednout... [emoji3577][emoji23]Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 No doufám že i my do pátku pojedeme pro něj. Záleží na dopravce kolik tam bude lidu. A co si vybral jakou motorizací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Já uz mám auto přihlášené, nalepenou ochrannou folii na kufr a hlavně namontovanou plasicku na kuny (tu s elektrosoky).Pro mladou jsem vzal 1.0 TSI DSG Style, z příplatků jsem vzal jen: park pilot takže senzory vpredu vzadu a automatické parkování, rezervu, bezpecaky, Black Magic. Interiér jsme brali černá/béžová. To je vše... Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 tak to ja dnes dostal informáciu, že ho stále nevyrobili.Už minulý týždeň, že bol v pláne a nič zas že budúci utorok bol presunutý.Nemám slov ani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Pro mastibrucha, prosimtě co to je za plastickou na ty kuny? Můžeš mi dát nějaký odkaz? Tady nám behaji kuny jak na Václaváku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Přeji všem hezký den. Tak dnes jsme se konečně dočkali. Brouk je konečně doma:) 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Super paráda veľa šťastných km :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Zatím jsem se moc nevěnoval,u nás jen leje a leje. Teď se jen snažím zprovoznit Mirrorlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 (editace) Tak rád bych zhodnotil první dojmy. Máme zatím najeto cca 300 km, což není moc. Trochu mne zamrzelo to povrzavani plastů ve dveřích, nevím zda si to časem sedne nebo ne. Jinak jízdní vlastnosti, motor i převodovka jsou fajn. Výkon motoru je v pohode, na normální ježdění zcela dostateční. Editováno: 5. Červenec 2020, autor: orinoko.marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Pochybuji že si vrzání sedne, max. se to mění léto/zima. Pokud jde díl sundat namazat úchyty, spoje vazelínou nebo WD40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Zatim jsem to pozoroval na dverich řidiče když jedu po nerovnostech. Rozebírat dveře se mi zatim moc nechce. Dam tomu ještě čas a pokud to bude horší, zajedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 No to by ma teda nasralo keby som kúpil nové auto a vrže :( mal som peugota 308 sw dva roky od novoty a nič nikde nevrzalo a stálo menej ako toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 (editace) Nic není dokonalé. Když vezmu, že vržou auta za milion nebo dva, tak to není žádný problém. Deset let jsem dělal v VW, kde se vyráběli Touareg, Porsche Cayenne a teď Audi Q8, tak trochu vím, jak vržou auta za 5násobek ceny. Ono všude jsou pod povrchem znát úspory. Ono na vůz člověk musí mít trochu štěstí. U mne to zatím není až taká tragédie, Dnes jsme jeli na nákup a nic ani tuk. Všude ticho?. Editováno: 6. Červenec 2020, autor: orinoko.marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Taky záleží kdy jedeš, já když jedu se Scalou ráno, tak neslyším nic, ale odpoledne ve vedru je to hrůza. Kupoval jsem v únoru a taky bylo ticho, tak už se těším na podzim a na zimu a na ticho : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Asi tak nějak to bude:) Ono nároky jsou někdy větší jak obsah peněženky. Jinak s autem jsem moc spokojen, jízdní vlastnosti jsou príma. Jsem rád, že jsem stihnul ten motor před snížením výkonu. Až pomine paranoia z nebezpečných tříválců, bude to asi nejoblíbenější motor pro lidi co jezdí s rozumem?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 No som zvedavý teda na to šťastie či to tak bude alebo bude vrzať. Ja som počul vrzať len staré autá. Motor je fajn aj ja myslím už sa neviem dočkať kedy bude. Sľúbené mám,že sa do konca týždňa budem voziť. Tak tajne verím, že to tak bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Rád bych se zeptal, řešil tady už někdo ochranu odkladaci plochy pro nohu řidiče. Hledal jsem na netu, ale nasel jsem jen originál na Oktavku nebo Karoq.Je nejaka alternativa? Pokud by slo použít tu co je na Karoq bylo by to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 (editace) Tohle je na Karoq Editováno: 10. Červenec 2020, autor: orinoko.marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Tento naslap mam v F3 a po úpravě tam celkem pasuje. Ale myslím ze do Kamiqu to nepujde. Taky hledám ale zatim nic co by se mi libilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.