Publikováno Leden 19, 20205 r Zdravím potřeboval bych poradit, mám auto škoda octavia 2 1.9 TDI combi automat dsg. Přestal mi fungovat posilovač a tachometr. Prý vinou řídící jednotky ale už mi bohužel neřekli co je to za řídící jednotku. Má někdo zkušenosti s tímto problémem a mohl by mi poradit jakou jednotku shánět? Díky kubajz Upraveno Leden 20, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Leden 19, 20205 r Autor Ani se nehne a ani kilometry mi nejdou a ten posilovač v tu samou chvíli přestal chodit, myslel jsem že tam je lanko v bovdenu ale prý za to může řídící jednotka. Tak nevím
Leden 19, 20205 r Podvolantová řj, 1K0 953 549, originál stojí cca 8500, ja jsem kupoval borsehung za 2000, ale musíš vědět jestli tam máš lowline, midline nebo highline, pokud tam dáš špatnou tak ti nemusí fungovat třeba mf volant nebo maxidotOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Leden 19, 20205 r Nejlepší tam dát stejnou co tam máš (stejnej index)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Leden 19, 20205 r Autor Super moc děkuji, moc jste mi pomohl, zítra se podívám na číslo a zkusím ji sehnat. Díky díky kubajz
Leden 19, 20205 r Jestli s si to chceš vyměnit sám, tak se to da udělat podle tohohle návodu https://octaviaclub.cz/clanky/navod-vymena-volantu-octavia-ii-pred-faceliftem-za-multifunkcni-797/ ,pokud jsi to nikdy nedělal, ale je k tomu potřeba diagnostika, jinak není zač Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Leden 20, 20205 r Trochu nechápu proč podvolantovou jednotku ??? pokud by byla nefunkční nebudou reagovat páčky blinkrů a stěračů a malá pravděpodobnost blokace signálu rychlosti zajdi znovu na diagnostiku a podle toho postupuj dál
Leden 20, 20205 r No.. tahle jediná mě napadá co má na starosti posilovač i palubovku, jiná snad neOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Leden 20, 20205 r Autor Na diagnostiku to prý nereaguje byl jsem u kluka a nešlo mu se připojit, nemělo to signál
Leden 20, 20205 r Tak pak mě napadá ještě gateway, zkusit někde půjčit a znovu připojit k diagnosticeOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Leden 20, 20205 r Autor Jsem ze Slaného u Kladna Asi to dám do autorizovaného servisu a uvidím jsem úplně bezradný
Leden 20, 20205 r Autor Je možné že by to nemělo s řídící jednotkou nic společného? Že by to byli dva problémy které spolu nesouvisí?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.