Publikováno Leden 24, 20205 r Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Mám Skodu roomster r.v. 2012 motor 1.2 TSI 63kW. Pri zastavovaní na semafore motor zrazu zhasol (šiadne šklbanie ani nič, všimol som si to len úplnou náhodou, žiadna kontrolka nesvieti....) a odvtedy neviem motor naštartovač. Pri pokuse o štartovanie motor točí ale nenaštartuje. Palivo ide, iskru hádže, rozvody OK, diagnostika chybu nehlási. Vie mi niekto poradiť čo by to mohlo byť? Za odpoveď ďakjem
Leden 27, 20205 r Autor Nakoniec zalepená všetky 4 vstreky. Niektoré benzínky majú fakt kvalitný benzín :(.
Leden 27, 20205 r tak u vás začali prodávat od nového roku už ten s označením E10, ne? Tzn. zase přidali více (10%) biosložek do paliva
Leden 27, 20205 r prd tomu ublížila a nie E10 , buď to poriadne nešlo už dlho alebo je to priveľká náhoda ... jazdím E10 normálne a žijem , a na tej zakázanej Felicii
Únor 8, 20205 r V 27. 1. 2020 na 17:52, suri. napsal: prd tomu ublížila a nie E10 , buď to poriadne nešlo už dlho alebo je to priveľká náhoda ... jazdím E10 normálne a žijem , a na tej zakázanej Felicii A má tá tvoja Felícia aj priame vstrekovanie paliva?
Únor 8, 20205 r podľa zoznamu je to asi jedna zo škodoviek ktorej by to vadiť malo a nevadí , za to 1,5 na tom ide otrasne a po zmene za sto oktán je to iné auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.