Symetria Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Zdar aky mate nazor na kombinaciu 1.0 TSI 85 KW a 18 palcovych kolies. Je to pre tento motor prilis vela alebo mate dobre skusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Proč by to pro tento motor mělo být hodně? Zvětšováním hodnoty palců kol se sice zvětšuje průměr disku, ale zároveň se snižuje profil pneumatiky na disku nasazené, takže vnější průměr kola je jaksi (plus minus) u daného typu vozidla totožný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 tu sa jedna asi skor o vahu kolies kde 18 budu tazke a este urcite aj sirsie co znamena vacsia vaha + vacsi valivy odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 No, oproti sedmnáctkám to bude minimální rozdíl, který ten motor ani nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Ahojte, sice jsem objednával Kamiq 85 kW, ale vznesl jsem dotaz zda 18" kola, tak dva dealeři nedoporučili. Řekli, že ano, ale jen na 1,5 motor. Neměl jsem možnost posoudit, ale z hlediska zákona zachování energie je možné, že to může mít nepříznivý vliv na vozidlo - rázy do převodovky a tím do motoru při přidání - ubrání plynu? Opravdu nevím, ale kola jsem objednal 17". T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Bylo by normální, aby bylo zapsáno v technickém průkazu něco, co by mělo mít nepříznivý vliv na vozidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Asi záleží kde jezdíš ne ? Jestli máte všude nový asfalt ber 18". Jestli ne, tak máš lepší ty 17". Ten vyšší profil oceníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.