PetriCZECH Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) Myslel jsem samozřejmě porovnání 1.5 TSI EVO 110kw 6MAN vs. 1.5 eTSI 7. st DSG mHEV. U verze 1.4 TSI PHEV to bude mastnota... :-D EDIT: měl jsem to určit přesněji, je fakt, že předchozí příspěvek se týkal srovnání PHEV (kdo se v těch zkratkách má pořád orientovat :-D ) Editováno: 10. Květen 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Golf má něco jiného po vzoru Suzuki Swift. Toto je dobíjecí i co bude Octavia. Tam jen příplatek v ceně DSG stačit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Octavia bude mít PHEV i mHEV.... u toho 70 000,- rozdílu mezi benzín vs mHEV samozřejmě vycházím z oficiálního konfigurátoru GOLFU. Mimochodem, motorová paleta je napříč koncernem poslední dobu věsmes úplně stejná - až na určité odchylky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Jj nabíjecí Golf také bude.Ale 950 za KIU, to už je levnější Superb iV ( 891900,-, výbava ?) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 S ohledem na to, že plnění limitů je docela natěsno a do pokut může automobilka spadnout poměrně snadno i v situaci, kdy neprodá potřebný podíl jednotlivých motorizací, můžeme se dočkat ledasčeho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 (editace) Ahoj co rikate na ceny noveho Leonu, konecne oficialni cenik: https://www.autorevue.cz/novy-seat-leon-2020-v-cr-cena-vybava-technicka-data-priplatky Podle mne je to zajimava nabidka kdy mohu mit TOP vybavu Xcellence v kombiku s 1.5 eTSI + DSG za 699900Kč bez slevy. Se slevou nebo skladovky to bude zajimava koupe, alespon pro mne.. Editováno: 12. Květen 2020, autor: xmen201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 I ten základní litr v Reference i Style není špatný, protože Octavia Active dle slovenského ceníku je úplná holota. Boduje kufrem.https://www.seat.cz/media/Kwc_Basic_DownloadTag_Component/22612-209544-list-137676-linkList-137678-link-linkTag-child/default/ce19349c/1589259745/cenik-nov-seat-leon-2020-05-07.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 (editace) Pro doplnění ještě verze Leon ST Ceník nový Seat Leon ST.pdf Editováno: 12. Květen 2020, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Článek k cenovému porovnání Leon - Golf 8 - O IV + Scala a končící generace Leonu Editováno: 13. Květen 2020, autor: stanmar doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Tak jsem si ze srandy naklikal Leona kombi v plne palbe 1.5eTSI a vyslo o 100K levneji nez Octavia Liftback skoro v plny... Editováno: 13. Květen 2020, autor: xmen201 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 (editace) Kurňa...ta světelná technika vypadá u nového Leonu fakt parádně...a cena taky žádná hrůza. Tohle auto mi teda z potencionálního hledáčku uniklo... Nicméně dle zatím skladových vozů na stránkách SEATU to taková hitparáda ze strany nižší ceny než u Octavie IV, nebude....uvidíme. Editováno: 14. Květen 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Na konci roku budou super slevy na skladovky vzhledem k tomu jak pujde ekonomika z kopce nebudou mit na vyber. Uz ted je pokles prodeju brutalni a vzhledem ke krachu firem to budou muset nejak resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 To se mi zatím nezdá. Vzhledem k tomu, že před krizí a lehce po jejjim začátku se zdražilo, a i tehdy se dalo koupit auto, kde se oproti ceníkové ceně slevilo klidně i o 120000,- pro obyčejného člověka na RČ (sleva za financování + protiúčet + sleva prodejce = Karoq Sportline z 863 000,- na 743000,-). Pokles prodejů byl teď brutální, protože nebylo kde a někde i co vlastně prodávat....cena dolů klesne, to je jasné, ale "nebojím" se, že by to bylo nějak brutální. Za což bych byl rád, neboť sám chci letos auto vyměnit za nové (případně max 1 rok staré).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Jak psal jeden typek na youtube ze seat kvuli prodejum dava vetsinou 200K slevu, tak pokud vtom bude seat pokracovat asi neni co resit oproti cenove politice Skody:). Jsem zvedavy na konec roku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Dle mě je Seat pasé už pěknou dobu. Koupí to jen někdo kvůli ceně nebo totální fanda. Ani palubka potežená syntetickou kůží nikoho neláká a neprodané skladovky po půl roce přihlásí a zkouší je prodat přes bazar. Cca.20 kusů různých typů a leží tam při tom cena luxusní.https://autobazar.autojarov.cz/nabidka-autobazaru/seat-leon-fr-1-5-tsi-130k-6m-2408164.htmlNový model mě desingem vůbec neoslovil i ta Mazda 3 HB je hezčí, ale jakmile ho sem přivezu a prozkoumám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 před 56 minutami, xmen201 napsal: Jak psal jeden typek na youtube ze seat kvuli prodejum dava vetsinou 200K slevu, tak pokud vtom bude seat pokracovat asi neni co resit oproti cenove politice Skody:). Jsem zvedavy na konec roku.. Tak se podívej na podmínky - aktuálně se totiž jedná pouze především o skladové vozy, třeba Leon končící generace, a podmínkou na dosažení co největší slevy je obvykle dát auto protiúčtem, vzít si jejich úvěr a být jakýmsi věrným zákaznikem. Podívej se na "výprodej" O III. Je to podobné. Nový model který se teprve začíná prodávat těžko padne i jako skladový vůz o 200 tisíc dolů, navíc těch jako skladových bude hodně málo, když se v Seatu výroba teprve rozběhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Bohuzel je to tak, Seat dlouhodobe do slevy pocita i "slevu" za financovani apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Tak před 4mi roky byli Leony za fakt slušné ceny a dal se sehnat Leon ST za cenu Rapidu. No dnes už to není žádná hitparáda, nedávno jsme sháněli SUV a při porovnání Ateca a Karoq se s Atecou prodeje nebyl schopný dostat pod cenu Karoqa ani v případě že by se auto objednalo a nechalo stát 3 měsíce na saloně jako předváděčka... Nový Leon vypadá zajímavě z venku, no bude to chtít vidět osobně naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Nejsem fanda, ale Leon vs OIV za mě hovoří jednoznačně pro Leona. Například design i materiály se mi proti Octávce líbí neporovnatelně více. Proto mi naopak přijde, že si OIV může koupit, kromě firemních flotil, dnes snad jen skutečný fanda.. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Interiér nového Leona jsem viděl jen na fotkách, takže nemohu posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Po vyzkoušení zatím těch dvou u mě jednoznačně vede Golf, interiér, elektronika a hlavně cena ,,mé verze" moc pěkná, na Leona jsem zvědav dorazit by mohl co nevidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Golf mi nesedí designem, ale interiér má docela příjemný. V této trojici bych ho asi osobně zařadil jako #2 [emoji4] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Fotky HB, ten zadek je divný .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Za mě z té trojice jednoznačně nejhezčí [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) Krátký pohled na nový Leon - naživo předek vypadá pěkně, agresivita - přední dveře čalouněné, zvrchu měkčené, vzadu tvrdé - ambientní osvětlení i pod čelním oknem - baterie k hybridu pod sedadlem - kufr velký, hluboký, nakládací hrana kvůli tuhosti vysoko - některé detaily propracované, blíží se to golfu než k octavii - tady ta cena dle mě oprávněná, ztráta hodnoty ale bude vyšší, u Seatů umí kouzlit ale s cenou - tablet moc neruší po vzoru Tarraca - spojení základního motoru i s lepší výbavou - místo je i vzadu i pro nárty - fabka ve dveřích řidiče nemá krytku jako u Golfu, vypadá to ... Osobně konzervativní Golf se mi líbí více, interiéry nastejno, rozhodne desing u zákazníků. Xcellence vypadá honosněji až na ten vzor potahů, ta lišta se zajímavým dekorem vypadá hezky Editováno: 3. Září 2020, autor: Jan R. 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.