Ondra16V Vloženo 15. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2023 https://www.auto.cz/nova-skoda-enyaq-laurin-klement-zna-ceskou-cenu-vybavy-a-zmen-je-dost-150635?utm_source=facebook.com&utm_medium=dynlink&utm_campaign=nova-skoda-enyaq-laurin--klement-zna-ceskou-cenu-vybavy-a-zmen-je-dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 On 11/9/2023 at 5:53 PM, PSE said: No tak konečně, ale jak jsem psal výše 61k€ včetně tepelného čerpadla to fakt není. Jenže v Německu odečti ještě nějakou tu tisícovku jako dotaci. Já dostal na Eňouše přes €3500. A to jsem ho kupoval letos. Prostě jsme specifický trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 23. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2023 Je možné nějak oficiálně zjistit, jaké inovace dostane aktuální Enyaq? Např ten předehřev baterie atd, jestli vůbec má cenu ho kupovat nebo objednat nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Oficiální nevím, ale podle dostupných informací: Pro verzi 60 se nic moc nemění. Pro verze 85 a 85x je vylepšený silnější motor, lepší management baterie, nový software pro infotainment. Ve verzi L&K odvětrávané sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Ale ja se neptam na novy modely, to si umim precist. Ja se ptam na ty co byly do ted, takze 80 a 80x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSE Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Ty to dostanou někdy v nějaké verzi 3.X někdy. To je tak jediné co se dá říci dnes. Předehřev ale potřebuješ jen když na rychlonabíječku vyrazíš s více nabitým autem, pokud teď v zimě přijedeš na nabíječku s 5% není to problém, v rámci sekund to vyleze i v zimě na 125kW. To už jede od verze 3.0. Pokud tam dorazíš s 40% tak je to mizerie, tam je výkon pak jen 65kW? Mám RS kde je to díky chemii prý horší, jak je to u zadokolek nevím, Je otázka za kolik koupíš nového a za kolik "starého", zejména u RS kde ten rychlostní limit je 180 km/h (to teď mají všechny modely) je to po stránce pohonu teoreticky sice víc žeroucí, ale jak to bude vypadat v realitě se teprve uvidí. A pak jak moc ti bude vadit občas se sekající infotainment, za mě jsou to občasné výpadky a žít se s tím dá. Nová verze bude určitě lepší, alespoň v Praze na výstavišti to na jaře makalo fakt dobře, a to nebyla finální verze FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Díky za článek. Ve výsledku je to přesně to, co jsem očekával. Chybějící solidní software, zbytečně drahá příplatková výbava v ČR a je vymalováno. No, jde vidět, že máme co dohánět... V DE jsou ty ceny mnohem příjemnější a za L&K 85 dá člověk v plné výbavě "jen" €60400, v ČR přes €64000. Neskutečný rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Si teda myslim, že těch 3600€ už není žádný rozdíl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 €3600 za auto, téměř €2000 dotace od Německa, roční odpustky v podobě THG... korunka ke korunce. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 https://www.auto.cz/martin-vaculik-a-skoda-enyaq-iv-80-po-roce-sluzby-ve-svete-motoru-tohle-bude-dlouhe-150904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSE Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Tak to vypadá že se blýská na update na 3.7 (Zatím pro nás co ještě nedorazili na 3.2 a mají 3.1 a nižší) ME3.7 Software Update (skoda-auto.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Update jsem dostal v servise po pěti dnech. Spotřeba letěla na 110 km/h o 2 kWh dolů. Zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSE Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Já mám 3.7 už cca měsíc, je fakt že spotřeba v mixu asi nižší je, ale připisoval jsem to letnímu počasí a ne update. I když je pravda, že běžně dojíždím do práce s 15kWh/100 a to minulý rok tak nebývalo. Na dálnicích mi ale spotřeba připadá být stejná, je ale fakt že 110 nejezdím no... Loňský letní průměr jsem měl 17.9, celoroční pak 20. Nechce se mi věřit že by to mělo padnout na 18, Uvidím v květnu 2025 :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.