Publikováno Únor 14, 20205 r Ahoj, chtěl bych se zeptat někoho zkušeného ohledně těsnosti výfukového potrubí. Nechal jsem si před nedávnem měnit zadní díl výfuku a teď jsem si všiml, že s toho spoje kape voda. Když zacpu dlaní výfuk, tak v tom spoji slabě profukuje a stříká voda. Koupil jsem novou svorku, vyměnil, ale je to to samé. Pastu tam vůbec nedaly. Víc dotáhnout už to taky nejde. Je to takhle normální? Díky za info a rady. Upraveno Únor 14, 20205 r od vitezslav2
Únor 14, 20205 r Autor A co s tím? Je to velká závada? Nebo se s tím dá normálně jezdit. Normálně to neprofukuje. Jen když uplně ucpu dlaní výfuk.
Únor 14, 20205 r Nedá se na to nasadit dvojitá spona? Já ji měnil na F1 dvakrát a bez problému, ale je to na původním výfuku. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0253141k-spona-zadniho-dilu-vyfuku-de-4313.html
Únor 14, 20205 r Autor Kdyby někdo potvrdil, že by to tam pasovalo.. Jinak neškodí třeba taková netěsnost výfuku motoru? A co třeba spotřeba.. Upraveno Únor 22, 20205 r od vitezslav2
Květen 15, 20205 r Mne na celom vyfukovom potrubí prefukovalo na troch miestach,vlnovec a spoje výfukov a neprešiel som na EK.Po výmene vlnovca a zadného výfuku, stredný bol nový a riadnom utesnneni v spojoch EK OK.
Červenec 12, 20205 r V 14. 2. 2020 na 16:42, suri. napsal: všetky neorigo výfuky @suri. Jakou značku vybrat?? Jak známo, origo z výroby je jeden díl, neorigo dva díly a nejde to řešit bez svěšení zadní nápravy...
Červenec 13, 20205 r výfuk v celku se dává jen při výrobě (je to jednodušší), při výměně se rozřízne. Všechny výfuky jako náhradní díly - tedy i originální - jsou dělené.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.