vitezslav2 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat někoho zkušeného ohledně těsnosti výfukového potrubí. Nechal jsem si před nedávnem měnit zadní díl výfuku a teď jsem si všiml, že s toho spoje kape voda. Když zacpu dlaní výfuk, tak v tom spoji slabě profukuje a stříká voda. Koupil jsem novou svorku, vyměnil, ale je to to samé. Pastu tam vůbec nedaly. Víc dotáhnout už to taky nejde. Je to takhle normální? Díky za info a rady. Editováno: 14. Únor 2020, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 nie je , ale robia to všetky neorigo výfuky a dotesníš to veľmi ťažko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 A co s tím? Je to velká závada? Nebo se s tím dá normálně jezdit. Normálně to neprofukuje. Jen když uplně ucpu dlaní výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Měl jsem to u F1 jako lehkou závadu, netěsnost výfukového potrubí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Nedá se na to nasadit dvojitá spona? Já ji měnil na F1 dvakrát a bez problému, ale je to na původním výfuku. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0253141k-spona-zadniho-dilu-vyfuku-de-4313.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 (editace) Kdyby někdo potvrdil, že by to tam pasovalo.. Jinak neškodí třeba taková netěsnost výfuku motoru? A co třeba spotřeba.. Editováno: 22. Únor 2020, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Mne na celom vyfukovom potrubí prefukovalo na troch miestach,vlnovec a spoje výfukov a neprešiel som na EK.Po výmene vlnovca a zadného výfuku, stredný bol nový a riadnom utesnneni v spojoch EK OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 V 14. 2. 2020 na 16:42, suri. napsal: všetky neorigo výfuky @suri. Jakou značku vybrat?? Jak známo, origo z výroby je jeden díl, neorigo dva díly a nejde to řešit bez svěšení zadní nápravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 originál diel je normálne delený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 výfuk v celku se dává jen při výrobě (je to jednodušší), při výměně se rozřízne. Všechny výfuky jako náhradní díly - tedy i originální - jsou dělené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.