Publikováno Únor 21, 20205 r Dokazal by prosim nekdo v Praze nebo okoli dokodovat Auto Light Assistent (asistent dalkovych svetel)? Zapomneli jsme to pri konfigurovani auta zatrhnout, resp prodejce tvrdil, ze to Style ma v zakladu, nebo uz to obsahuje nejaky paket, ktery jsme meli v priplatcich (Dynamic, Navi, Tech, ...). Bohuzel to tak neni a prodejce to rikal jen ustne, takze to tvrzeni nelze dokazat. Idealne i s automat. steracema, tak jak to je polozka v konfiguratoru za 3500 Kc. Kamiq Style, 1.5 TSI, kameru to ma v ramci front assist a adaptivniho tempomatu, takze snad nutny hardware v aute je...
Únor 21, 20205 r Motas pate pres devate. Destovy a svetelny senzor je v zakladni vybave. Kamera ve Scale/Kamyku neni kvuli Front Assistu, ale Lane Assistu, ktery resi jizdu v pruzich. MQB elektrika je z 90% shodna s dalsimi modely, tzn. kdo umi tyto upravy, upravi i Kamyka. Rolbař, jftcobra, ferda25 a další. Někteří z nich jsou mimo Prahu, rolbař pokud vím v zimě na horách. Zkus v příslušných vláknech pohledat, navíc tam jsou popsané i další věci, které stojí za to udělat taky. Upraveno Únor 21, 20205 r od bojler
Únor 22, 20205 r Autor Ahoj, u kamery mi primarne slo o to, ze tam vubec je (bez ni by auto light assist nefungoval). Je tam, jak spravne rikas, diky lane assist, dekuju za opraveni. Front assist a tempomat vyuzivaji pouze radar. Asistent dalkovych svetel se jmenuje Auto light assist, jakkoliv to zni divne, zde si musis doplnit znalosti ty :) https://www.skoda-auto.cz/modely/kamiq/kamiq/kamiq-komfortni-asistencni-systemy = Nemyslel jsem automaticke zapnuti svetel, proto to bylo upresnene i v zavorce. U destoveho senzoru vaham, protoze jsem to zatim nezkousel (neprselo, ani jsem nelil na sklo vodu), ale na pacce u volantu neni napis/poloha Auto, kterou mam treba v Audi apod. Navic to v konfiguratoru je napsane dohromady v paketu s Auto Light Assist. Mozna to jen uz na packu nepisou ... Kazdopadne diky za nasmerovani na lidi, co by to mohli umet. Je jasny, ze origo servis v tomhle nepomuze, budou klasicky tvrdit, ze to nejde. Kdyz rikas, ze se vyplati i dalsi veci, co tim prosim myslis? Nesel by treba Park assist ?Predni a zadni sezory to ma, kameru, tj. snad krome tlacitka u radici paky vsechno nutne ... Z tech veci, co jsou vypsane napr. u Karoqa zde, tam nic extra praktickeho nevidim, mozna naklopeni zrcatka pri couvani, nebo sviceni zadnich svetel pri DRL (imho bezpecnejsi) Upraveno Únor 22, 20205 r od ixby
Únor 22, 20205 r S navigací lze aktivovat čtení značek. Jinak pro Kamiqa je vhodnější použít možný seznam úprav pro Scalu(z důvodu shodnosti z hlediska použití jednotek): https://forum.skodahome.cz/topic/146900-scala-kódování/ Upraveno Únor 22, 20205 r od ferda25
Únor 22, 20205 r O čem uvažuji: 1. vypnout start/stop 2. čtení značek + přepínání dálkových světel 3. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 4. dálka funkční i při nastartovaném motoru
Únor 22, 20205 r před 11 hodinami, ixby napsal: Asistent dalkovych svetel se jmenuje Auto light assist, jakkoliv to zni divne, zde si musis doplnit znalosti ty :) Kdyz rikas, ze se vyplati i dalsi veci, co tim prosim myslis? Nesel by treba Park assist ?Predni a zadni sezory to ma, kameru, tj. snad krome tlacitka u radici paky vsechno nutne ... Neni treba doplnovat. Nemluvim o Auto Light Assistu, ale o senzoru spinani svetel. To jsou dve ruzne veci. Automatizovane parkovani potrebuje bocni senzory. Ne kameru. Upraveno Únor 22, 20205 r od bojler
Únor 25, 20205 r Tak dnes nakódováno u ferda25: trvalé vypnutí start/stop čtení značek automatické přepínání potkávacích a dálkových světel možnost vypnout/zapnout denní svícení vypnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě funkční dálkové ovl. při nastartovaném motoru adaptivní line assist - funguje pod 65 km/h (město) Již dřive nakódován alarm - dveře, kapota a kufr Jak se zobrazuje čtení značek na displeji Upraveno Únor 25, 20205 r od dalik73
Březen 3, 20205 r Hoj chtěl bych se touhle cestou zeptat jestli neznáte někoho na Ostravsku kdo by byl schopen mi dokódovat nějaké věci ? Ti co mi dělali auta kdysi zatím kamiqa neumí.
Květen 19, 20205 r Zdar, taky bych rád věděl jestli tady někdo umí nakódovat kamiqa okolí Třinec , Frýdek Místek , Ostrava ???
Květen 25, 20205 r Ahojte, som týždeň majiteľom Škody Kamiq a chcel by som tiež nakódovať niektoré funkcie. Našiel by sa niekto v okolí Bratislavy? Ďakujem.
Květen 28, 20205 r před 46 minutami, ferda25 napsal: Nedokáže čtení značek. A kdo to v Bratislavě umí?
Květen 31, 20205 r V 28. 5. 2020 na 21:02, ferda25 napsal: V Bratislavě nikdo. Po domluve ferdo25 by sa dalo cez mna a hlavne ferdu25.
Červenec 15, 20205 r Dovolím si vstúpiť do diskusie a uviesť informácie na správnu mieru - samozrejme dokódovanie rozpoznávania dopravných značiek vieme spraviť aj tu v Bratislave a na Slovensku už nejaké takéto Kamiqy a Scaly nejakú dobu jazdia :-)
Červenec 16, 20205 r Vďaka Igorovi funkujú mi nie len značky na Kamiqu ale aj iné srandičky :) . Veká vďaka Igor :)
Červenec 17, 20205 r Chtěl bych vědět zda-li někdo už umí vypnout start-stop u Kamiga 1.5 TSI r.v. 2020 popřípadě i vypnout nebo upravit rádoby inteligentní dobíjení,aby nebyla baterie trvale s napětím 12,2 V. Děkuji
Červenec 17, 20205 r Prediktivní ACC lze nyní už aktivovat i na Kamiqu a Scale(předpoklady - velká kamera za předním sklem, ACC a navigace) : https://forum.skodahome.cz/topic/139362-vcds-k%C3%B3dov%C3%A1n%C3%AD/?do=findComment&comment=2478037 Upraveno Červenec 17, 20205 r od ferda25
Září 3, 20204 r Ahoj, jak se ti povedlo to dostat do zobrazeni znacek na virtual kokpit? V nabidce si aktivuji varovani opticky, 5km/h ale nic se mi na virtuálním kokpitu nezobrazuje... (cteni znacek mam z vyroby mr2021)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.