Krosta Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Rozdíl tam právě je, proto jsem dále nereagoval. Kamiq/Scala mají MIB3, Karoq má MIB2.5 (respektive až ten novější MR2022 už MIB3 také). Ale nemyslím si, že to s Amundsenem MIB3 nebude fungovat. Divil bych se, že by tam byl nějaký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Prave toto,preto idealka skusenost od niekoho kamiq/scala....pytam sa preto,ze by som kvoli tomu zmenil konfiguraciu pre novu scalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 V 17. 5. 2022 na 11:10, Patrik1971 napsal: Teoriu poznam,hlavne s Columbusom,tam je to super,ale o Amunsene vieme svoje,takze potesi ma realne info od niekoho,kto to pouziva Mě to v Kamiqu funguje dobře. Zatáčky a obce jsem vypnul. Používám jen úpravu rychlosti podle značek. To funguje celkem dobře. Jen když je tam třeba práce na silnici, tak to občas zazmatkuje. Je potřeba si na to zvyknout. Už mne to párkrát zachránilo od pokuty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Prosím ví někdo jak nakodovat couvaci kameru originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 @Josefkrivda mohlo by to bý stejné jako u Fabie 4..zkus přes VCDS : V jednotce 5F Multimedia jít do Adaptace, function configuration rvc a povolit active_no_legal_screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 V 17. 5. 2022 na 9:16, Krosta napsal: Podmínkou pro fungování pACC, mimo jiné, je mít ve voze navigaci, takže s Amundsenem to musí také fungovat Psal jsem si s Ferdou - prý už není podmínka, že musí být navigace. Lze to dodělat i tak na Boleru. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 V 17. 9. 2022 na 18:56, ski1961 napsal: @Josefkrivda mohlo by to bý stejné jako u Fabie 4..zkus přes VCDS : V jednotce 5F Multimedia jít do Adaptace, function configuration rvc a povolit active_no_legal_screen. Díky zítra zkusim V 16. 9. 2022 na 21:11, Josefkrivda napsal: Prosím ví někdo jak nakodovat couvaci kameru originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 @Josefkrivda dej pak vědět, zdali pomohlo, samotného mi to zajímá..na F4 a Scale to fungovalo a F4,Scala a Kamiq je stejná platforma, tak by to mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Tak vyzkoušeno a nejde to při zapnutém zapalování píše že kamera je nedostupná. Když dám zpátečku tak jdou senzory a vlevo dole na displeji svítí jasněji autíčko. Takže nevím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Tak znovu ke kamere měl jsem udělanou zálohu dal vše zpět. Pak v Jednotce 5F nakodoval podle rady a kamera funguje ještě jednou díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 @Josefkrivda tak to jsem rád, že rada pomohla..a proč to tedy poprvé nešlo nebo jsi to poprvé nedělal podle toho návodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Asi předtím tam bylo něco nakodovano já to dělal podle Octavie 3 takže dal vše zpět a pak podle tebe ok diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Dodělával jsem taky couvací kameru Mám Bolero a model 2021 Jednotka 10 Asyst Park Long coding Byte 2 bit 4-5 Kamera RVC instalovana Jednotka F5 Elektro info Bezp přístup 20103 (12345) Přizpůsobení vepiš RVC ENG 248437-ENG248800-funkcion_configuration_rvc-rear_view_low_rvc zadej active_no_legal_screen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boule Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Zdravím pánové, chtěl bych poprosit o kontakt na někoho (nejlépe středočeský kraj) kdo by mi nakodoval Kamiq r.v. 2022. Chtěl bych nastavit: - paměť jízdního modu (vypnutý Lane assistent) - Start/Stop - Denní svícení - aby svítila zadní světla - směrová světla z 3 blik na 4 blik - automatické zavření oken při dálkovém zamčení auta Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo69 Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Ahojte, poptávám zkušeného borce na kodování Š Kamiq 1,5 DSG v okolí Ostravy O čem uvažuji: vypnout start/stop, čtení značek, vypnutí pípání při otevření dveří, protočení budíků apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 Neví někdo, zda se dá přes VCDS nastavit, aby se automaticky VC nepřepínal na zobrazení mapy při spuštění navigace? V nastavení jsme to nenašel (bohužel se toto děje i při spuštění navigace přes CarPlay/AndroidAuto, což je dost opravné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 Zdravím kdo poskytne kódovaní virtual cockpitu 654920790B KAMIQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2023 Zdravím, nějak jsem si omylem přes Caristu, nebo Car scanner vypnul osvětlení klik a ovládačů oken na kamiqu. Nevíte prosím kde to hledat a znova zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 (editace) Zdravím jak nakódovat popřípadě přizpůsobit nabídku "Virtual kokpit" do 5F multimédia Bolero viz obrázky. přikládám log.csv jednotky Editováno: 24. Listopad 2023, autor: Andrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Špička Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 Přátelé, je možno do Kamiqu MR 2023 výbava Style, dokódovat čtení dopravních značek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Nakolko je tam 2Q kamera,tak nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2023 Este sem doplnim....pisal mi totiz ferda25,ze nemam pravdu....samozrejme to,ze to nejde mam iba sprostredkovane od par slovenskych kodovacoch,ktori mi tuto info poskytli k mojej Scale 2023...resp mi aktivaciu ponukli za cca 1000 eur,co je myslim rovne tomu,ze sa to neda,aspon teda pre mna...aby som teda uviedol na spravnu mieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Ledna Sdílet Vloženo 1. Ledna @Patrik1971 Prvne napisu, ze nejde. Pak jsem slysel od jpp, ze nejde. A pak jsem vlastne dostal nabidku, ze jde, ale pro me neakceptovatelnou, tak rovnou napisu pro vsechny, ze NELZE a hotovo. Nic ve zlem, ale pobavil jsem se 🤣🙈 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Ledna Sdílet Vloženo 1. Ledna Tesi ma,ze som Ta na novy rok pobavil,ale ak dobre citas,napisal som.... resp mi aktivaciu ponukli za cca 1000 eur,co je myslim rovne tomu,ze sa to neda,aspon teda pre mna...aby som teda uviedol na spravnu mieru Ale ak chce niekto za aktivaciu citania znaciek zaplatit kodovacom na Slovensku pozadovanych 1000 eur,nemam s tym najmensi problem Vy mate u Vas nastastie ferdu25,ten mi prezradil,ze to zvlada ovela levnejc,takze sa kludne obratte tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna Nevím zda na to už někdo odpovídal, ale zeptám se...podařilo se někomu aktivovat nebo dodělat na Kamiq tohle (viz video),nebo aspoň přední...na zadních je potřeba jiné světla + ovládací drát nebo něco jako přívodní drát který já tam samozřejmě nemám (potvrzeno servis Škoda).. 🙂 díky za jakoukoliv odpověď. Můj nový mazlík je: Kamiq Ambition 1,5 TSI 110 kW 6-stup. mech., r.v. 9/2023 - aktuálně v záběhu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.