luke95 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února No, já kolegovi normálně kodoval ve Fabii IV paměť LA a i kamiq 2022 jsem kodoval kameru a HBA a i jsem vypnul start stop a sfd jsem ani u jednoho neřešil. Jinak mám origo jak VCP, tak i VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února (editace) @luke95 protože dříve F4 ani kamiq neměly vůbec žádnou SFD ochranu, ale od MR2024 nasadila škodovka do F4, Kamiqa a Scaly rovnou tu vylepšenou SFD2. Editováno: 16. Února, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke95 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února Díky za dovzdělání, tak to se máme na co těšit 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května Panove precetl jsem forum (i Scala) a pokud spravne chapu, v zasade pokud ma Kamiq uz faceliftovy volant, tak start stop deaktivovat (mozna krom ferdy) nelze. Chapu prosim spravne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Sobota v 06:16 Sdílet Vloženo Sobota v 06:16 V podstatě nelze nic ani u Ferdy, bohužel... start stop ideálně přes bazmek z Ali, máme , super funguje... https://a.aliexpress.com/_EQ5NsMa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Sobota v 19:50 Sdílet Vloženo Sobota v 19:50 @Petr Svetr bazmeg zname, objedname.... diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo Neděle v 12:30 Sdílet Vloženo Neděle v 12:30 ja som kupoval tento pre akože FL https://www.aliexpress.com/item/1005002826551352.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.181.11a11802E2MMRr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Neděle v 12:48 Sdílet Vloženo Neděle v 12:48 No za trojnasobnou cenu, to stojí za to, když je funkčnost stále stejná... nemůžeš věřit všemu, co číňan napíše ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Pondělí v 19:20 Sdílet Vloženo Pondělí v 19:20 Panove stalo se nekomu u kodovani XDS, ze by mu to vzalo jenom nejslabsi (weak), ale medium a strong ne? Delal jsem to OBDeleven, aplikaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo včera v 06:25 Sdílet Vloženo včera v 06:25 V 3. 5. 2025 na 8:16, Petr Svetr napsal: V podstatě nelze nic ani u Ferdy, bohužel... start stop ideálně přes bazmek z Ali, máme , super funguje... https://a.aliexpress.com/_EQ5NsMa Prosím ťa, ako to funguje? Ako sa to inštaluje? Treba na to aj diagnostiku? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo včera v 07:39 Sdílet Vloženo včera v 07:39 všechno, na co se ptáš, je popsáno ve specifikaci toho bezmeku na Ali, takže si otevři ten můj odkaz nebo odkaz co dával 100Bubu a tam vše najdeš... ne, diagnostiku netřeba, jinak by to bylo k ničemu a šlo by o vyhozené peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo včera v 18:06 Sdílet Vloženo včera v 18:06 Mám to na Scale, dokonce k tomu dávají i malý plastový pajcr na vyloupnutí tlačítek - vyloupneš, odpojíš konektor z tlačítka , zapojíš bazmek mezi tlačítko a přívod k tlačítku a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.