dafro Vloženo 19. Května Vloženo 19. Května Ahoj, neví někdo, zda lze ve verzi PRO změnit pevný servisní interval na proměnlivý QI6 (30 000 km/2 roky)? Citovat
Wojnar Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května V 9. 4. 2025 na 9:30, stovi napsal: Jediné co mi z kódování nejde je u Octavie 3 vyklápění zrcátek až po zapnutí zapalování, stále se vyklápí po odemčení auta. Tak kdyby někdo věděl jak na to? Nejde to. Pokud se Ti to takhle chová, tak je to vlastnost ŘJ a nic s tím neuděláš. Zkoušel jsem si to via Car Scanner i kámoš pomocí OBD11. Výsledek stejný. Citovat
stovi Vloženo 27. Května Vloženo 27. Května Ahoj, nevíte jaký vybrat profil připojení pro Octavii 1 2004, 1.9 TDI 66kW (ALH) ? Když vyberu pouze OBD II tak se sice připojím ale chybové kódy mi to žádné nevypíše, přestože na palubce bliká signalizace závady a na maxidotu svítí motor do servisu. Na Octavii 3 mi to funguje bezvadně. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.