VitaP Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Ahoj všem! Bohužel nemám servisku a dokonce ani v kufru (raději nebudu pátrat proč) jsem nenašel Datový štítek. Je možné jej ve Škodovce zpětně dohledat podle VINka? Na infolince můj dotaz 2x zamluvili a nedostal jsem kloudnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Ahoj všem!Bohužel nemám servisku a dokonce ani v kufru (raději nebudu pátrat proč) jsem nenašel Datový štítek. Je možné jej ve Škodovce zpětně dohledat podle VINka? Na infolince můj dotaz 2x zamluvili a nedostal jsem kloudnou odpověď. no oni podle VIN ti řeknou, jakou to auto mělo výbavu... otázkou je, z kterého auta ten VIN je. To máš svařený ze dvou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Podlaha v kufru je původní dle servisu Škoda, ale proč tam není lístek netuším. Nejsem sám, prošel jsem 3 auta v okolí a nikdo ho tam nemá. Jinak podle VIN vše, co se mi povedlo zjistit, pasuje s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Podlaha v kufru je původní dle servisu Škoda, ale proč tam není lístek netuším. Nejsem sám, prošel jsem 3 auta v okolí a nikdo ho tam nemá. Jinak podle VIN vše, co se mi povedlo zjistit, pasuje s autem. Hele, já jsem na tom stejně!!! Koupil jsem ojetou Oktu a taky nemá štítek v kufru. Raději jsem nepátral proč, ale podle všeho zbouraná nebyla. Tak netuším, jak je to možný. Ale štítek jsem měl v servisní knížce. A ty jsi tedy viděl víc aut, který štítek neměly??? Hmmm, divný. Editováno: 7. Listopad 2006, autor: Stanley78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja ho taky nemám a v bolce mi bylo řečeno, že je to tim, že to byl referenťák, ale moc věřit se mi tomu nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja ho taky nemám a v bolce mi bylo řečeno, že je to tim, že to byl referenťák, ale moc věřit se mi tomu nechce... To je divná výmluva a poslední dobou dost častá. Jakmile je na autě něco divného tak je tady odpověď, že to bylo referentské auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja ho taky nemám a v bolce mi bylo řečeno, že je to tim, že to byl referenťák, ale moc věřit se mi tomu nechce... To je divná výmluva a poslední dobou dost častá. Jakmile je na autě něco divného tak je tady odpověď, že to bylo referentské auto. To nechápu!?!? Proč by se referentské vozidlo mělo lišit od "běžného" vozidla?? Může mi to někdo prosím vysvětlit? Popřípadě, co si mám přesně představit pod pojmem "referentské vozidlo"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj chlapi, nevíte zda by šel někde objednat ten štítek co je v zadním kufru pod kobercem. V servisce ho mám a chtěl bych to mít kompletní.Přeci jen by to při prodeji mohlo dělat drobné trable.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ja ho taky nemám a v bolce mi bylo řečeno, že je to tim, že to byl referenťák, ale moc věřit se mi tomu nechce... To je divná výmluva a poslední dobou dost častá. Jakmile je na autě něco divného tak je tady odpověď, že to bylo referentské auto. mám taky referenstské auto a štítek tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj chlapi, nevíte zda by šel někde objednat ten štítek co je v zadním kufru pod kobercem. V servisce ho mám a chtěl bych to mít kompletní.Přeci jen by to při prodeji mohlo dělat drobné trable.Díky No já nevim, sice to asi není úplně košér, ale když máš servisku a tam ho máš, tak co ten štítek ofotit (naskenovat) a vytisknout a nalepit? Já se na to taky chystám. Nevidím v tom nic špatnýho, pokud mám originál v servisní knížce. Jen je mi pořád divný, proč v některých autech není v tom kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Referentsky vuz ma normalne stitek stejne jako nereferentsky vuz... Tim to asi nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Slyšel jsem, že existuje nějaký prográmek, do kterého se zadá ze servisky ta tabulka s číslama, a ukáže se veškerá výbava vozidla. Nevíte, kde se to dá stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 někde tady na to byl odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Myslis asi tuto adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Čau. Mělo by to bejt tady : http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 oct + Diesel : to je vono, díkessssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavne ze Ti to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavne ze Ti to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ak potrebujete zistiť výbavu auta podľa VIN kódu, napíšte mi SZ s VIN kódom. Zistíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macc Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Já mám referentské auto - OCTAVII 1.9 TDI MR2005- Štítek tam mám a myslím si že by firma u které jsem toto auto kupoval byla tak neseriózní aby ho tam odtad vyndala. Referentský vůz : auto které se používá např.na výstavy a nebo s ním jezdí management ŠKODY-AUTO. Po najetí do 30000km nebo 1roku musí ŠKODA-AUTO tento vůz prodat. A já takový koupil a vůbec toho nelituji protože jsem koupil auto rok staré a najeto 25000km. Na všechno jsou doklady a samozřejmě servisní knížka. Kdo má možnost --DOPORUČUJI-- Chceš li adresu firmy pošli SZ Macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Čus lidi. Čeká mě koupě oktávie I a nerad bych šlápnul do nějaký černoty. Je mi jasný že si musím zkontrolovat VIN umístěné u okna a na štítku v motoru, u štítku posoudit originál nýty a tak. Jsou ale identifikační údaje k vozidlu naleznutelné ještě jinde v autě???? Slyšel jsem, že třeba passaty mají na různých místech v kasli zabudovaný čipy a pomocí čtečky kterou mají mít poldové v německu ověřej, zda to není náhodou úplně jiný auto. Je to pravda? Má něco takovýho i oktávka? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nikdo neporadí??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 myslim ze jich je 6 nebo kolik, jeste kdyz nemontujes myslim prave predni svetlo atd. ale hlavni je zkontrolovat datum vyroby pasu, vsech oken, neni spatne mit u sebe VAG, cislo motoru pokud je evidovane a dalsi veci ale ted uz me nic nenapada:) a VIN si zjistis na netu jestli neni kradene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No dobře, takže pravé přední světlo, štítek v motoru, štítek na přepážce a dál???? Jak je to s těma čipama? Fakt je to pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) No dobře, takže pravé přední světlo, štítek v motoru, štítek na přepážce a dál???? Jak je to s těma čipama? Fakt je to pravda??? čipy nejsou. . U Octaviích po faceliftu jde vyčíst z řídící jednotky skutečný počet km umí to například Cosby tady z fora. http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/OznaceniVozidla.htm Editováno: 29. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.