Daniel Zikmund Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Zajímalo by mě, zda někdo z přítomných majitelů CItigoe iV (nebo znalců Škoda) nemá informace ohledně ceny předepsaných servisních prohlídek? Jedná se o elektroauto, kde jsou obvykle servisní úkony levnější, tudíž i garanční prohlídky odhaduji na méně. Zvažuji pořízení Citigoe iV na operativní leasing a zvažuji, zda zahrnout servis - ten rozdíl v ceně může být 300 - 500 Kč/měsíc (v mém případě 500 * 48 měsíců = 24 000 Kč) a odhaduji, že když si garančky (dle servisních intervalů každé dva roky, tedy 2x za období mého OL pronájmu) zaplatím sám, tak budu na 1/4 ceny. Děkuji za informace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dovi Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Nebude to ani ta jedna čtvrtina, spíš to bude okolo jedné osminy. Čili maximálně 2 x 1.000,- Kč až 2 x 1.500,-Kč (když v tom bude jen to, co je předepsáno). Není tam moc co dělat, píchnou to na diagnostiku, zkontrolují i 12 V baterku, dají to na zvedák a podívají se, jestli to není někde ťuknutý, jestli něco nerezne nebo není ohnutý atd., plus režie s tím vším spojená a zápis do dastabáze Žádný nový proprietární superolej "se zlatýma šupinkama" za 2 až 3 tisíce. A při té druhé garančce (po 4 letech, zároveň se skončením operáku), kdyby ses chtěl případně rozšoupnout a nechal bys jim tam (leasingovce) vyměnit brzdovku a chladicí kapalinu plus doplnit vodu do ostřikovače a vyměnit pylový filtr v klimošce atd., tak už by to samozřejmě bylo úměrně víc, stejně jako u Fabie a spol.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Vycházel bych z ceníku, kde předplacený servis na 60tis nebo 5 let je za 7600 (nevím jak jsou přesně servisní intervaly na iV, ale bývalo to vždy 1. po dvou letech nebo 30tis. a další prohlídka po 1 roku nebo 30tis km). Jinak potom nechat přibližně nacenit v servise. Ono těch úkonů na iV nebude moc, ale zase je to elektrika, takže minimálně vyhláška č. 50 a další speciální vybavení v servise, tedy bych očekával vyšší hodinovou sazbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZBIM Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Moje zkušenost je bohužel poněkud strašidelná - Dealer Auto Louda Pardubice. Citigo iV 2020, 32 000km, dovoz DE, prohlídka v autorizovaném servisu hlavně kvůli udržení záruky na baterii. Obsah "prací" : prohlídka podle check listu, kontrola bubnů zadních brzd, výměna kabinového filtru, dolití (prý výměna) brzdové kapaliny, o stavu baterie nepodávají žádné info ! Cena 5993 Kč s DPH, hodinová sazba 2500Kč/hod. Za čistě mechanické práce nehoráznost, předávací technik mi dokázal jenom říct, že je to jejich obchodní politika ... Dotazoval jsem taky Škodovku, zda ta cena odpovídá jejich obchodní politice a ty mě potvrdili, že je v souladu s dealerskou smlouvou! Takže s elektrickou Škodovkou u Loudy (a si ani jinde) za servis určitě neušetříte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Čo som nedávno pozeral cenníky pár autorizovaných servisov, tak u Citigo iV som videl vždy sadzbu 80 € a viac. Prakticky tomu autíčku dávajú rovnakú sadzbu z NH, ako Superbu, alebo Kodiaqu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 On 6/19/2022 at 11:14 PM, ZBIM said: Moje zkušenost je bohužel poněkud strašidelná - Dealer Auto Louda Pardubice. Citigo iV 2020, 32 000km, dovoz DE, prohlídka v autorizovaném servisu hlavně kvůli udržení záruky na baterii. Obsah "prací" : prohlídka podle check listu, kontrola bubnů zadních brzd, výměna kabinového filtru, dolití (prý výměna) brzdové kapaliny, o stavu baterie nepodávají žádné info ! Cena 5993 Kč s DPH, hodinová sazba 2500Kč/hod. Totez plus vymena zadni stiraci listy me vysla na 2.986 u Autocentrum Lukas v RpR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.