MartinOstravak Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 ahoj, prosím o radu - mám AA verzi 5.1.500644 doinstalovanou mimo Google Play - ( telefon LG V30 - Android 9.0 - rádio BOLERO bez bezdrátu ). Když poslouchám hudbu v autě přes Android Auto a mám hovor, po ukončení hovoru se mi hudba nerozjede, ať dělám do dělám, musím vytáhnout kabel USB-C s telefonu ( mám AA přes kabel ) , znovu zasunout a pak už mi hudba zase funguje. Neporadíte někdo co s tím ? Jinou verzi AA ??? předem díky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 A soft v aute mas aktualny? Mne sa to stava po dlhsich hovoroch, alebo po preinstalovani AA za novsi. Vtedy to vzdy 1-2tyzdne blbne a nie je to stabilne. Potom sa to ukludni a funguje celkom spolahlivo, no nie 100% Skus preinstalovat AA a prebehnut nastavenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 soft v rádiu mám před 14 dny aktualizovaný v servisu škoda, rádio BOLERO a verze 0464 - no a AA mám doinstalovaný odtud : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ pro můj telefon není AA na google play. no zkusím odinstalovat z telefonu nainstalovat znovu a uvidíme. díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 před 7 minutami, MartinOstravak napsal: soft v rádiu mám před 14 dny aktualizovaný v servisu škoda, rádio BOLERO a verze 0464 - no a AA mám doinstalovaný odtud : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ pro můj telefon není AA na google play. no zkusím odinstalovat z telefonu nainstalovat znovu a uvidíme. díky za radu ...zkus jiný telefon, nebo už jsi zkoušel?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Právě teď, Houska #2 napsal: ...zkus jiný telefon, nebo už jsi zkoušel?... jiný telefon jsem nezkoušel .... ale asi zkusím, pokud nepomůže přeinstalace AA v tom LG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 mimochodem jen tam orientačně : netušíte jestli se dá domontovat nebo doinstalovat bezdrátový AA - já teď mám pouze přes kabel USB-C. Bezdrát by byl fajn, jako je v Pekt Connectivity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 @Houska #2 & @MartinOstravak - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Právě teď, MartinOstravak napsal: jiný telefon jsem nezkoušel .... ale asi zkusím, pokud nepomůže přeinstalace AA v tom LG ....já myslím že by to mohlo být!!...je v boleru slot na pam.kartu?...na tu nacpeš tunu hudby a mas pořešeno:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 tiez mam AA instalovane odtial. Tym to nie je. Ja pouzivam samsung A3 2017 a tiez sa stretavam s podobnym javom. Ale co som cital, tak samsung funguje stabilnejsie. Skus fakt preinstalovat, prebehnut nastavenia a ked nic, skus 1-2tyzdne fungovat, ci sa to neustali, resp. ak mas iny tel. vyskusaj ten. Myslim si, ze ako AA, tak ani soft v Scale este nie je doladeny a bude to suhra tychto dvoch faktorov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOstravak Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Právě teď, Houska #2 napsal: ....já myslím že by to mohlo být!!...je v boleru slot na pam.kartu?...na tu nacpeš tunu hudby a mas pořešeno:-) slot na SD kartu nemám - ale dala by se hudba poslouchat přes čtečku SD karty zasunutou do USB-C konektoru - jenže to jsem zase zjistil, že někdy při nastartování nepokračuje hudba tam kde jsem skončil, ale jede od první písničky prvního adresáře na kartě a znovu načítá celý obsah - cca 12,5 GB hudby :( a ještě ke všemu přehrává hudbu v pořadí podle názvu písničky v ID3 Tagu, a ne podle názvu souboru který má vždy nejdřív "číslo tečka název" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Takže flash disk asi to samé...tak asi přeinstalace...zkus pročíst zde: https://androidforum.cz/search.php?keywords=připojení+v+autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 3. Duben 2024 Sdílet Vloženo 3. Duben 2024 Dobrý den , potřeboval bych poradit jak přehrávat hudbu z mobilu do infotainmentu. Nejde mi to s kabelem ani bez kabelu. V mobilu mám normálně uložené mraky hudby ale nejde to přehrát. Mám infotainment Bolero. Všechno ostatní při propojení kabelem funkční ( android auto ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 4. Duben 2024 Sdílet Vloženo 4. Duben 2024 Zkuste v nastavení AA v telefonu zatrhnout políčko "Spouštět hudbu automaticky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 Dobrý den , ozývám se po delší době k tomuto problému , už jsem vyzkoušel snad všechno možné a hudba prostě nejde přehrát. telefon ať je přes kabel nebo bez kabelu , tak hudbu infotainment nenajde. Píše mi , že je spojeno přes BT , telefon normálně nalezen , hudba zaškrtnuta jak v MT tak info a prostě hudbu nelze přehrát , ani to nenajde to co mám uložené v mobilu ve složce hudba. Už fakt nevím v čem je chyba. Můžete mi někdo komu to funguje popsat jak to máte vy s hudbou , myslím popsat co máte všechno vytvořeno a zatrhnuto jak v MT tak v infotainmentu. Info mám Bolero. Děkuji předem za pomoc a za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 A není podmínka být připojen AA ne jen BT? Já jedu Car Play pustím v mobilu a jede to na Boleru bez problému. Teď jsem měnil telefon, jen se spároval a jede opět ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.