asirapida Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 jenom dotaz, čím myjete čalouněné sedačky, už jsem zkusil par pripravku, i gel na prani, jarovou vodu a pod, ale vsechno nechava svetle skvrny, ktere jsou dost videt. Existuje neco co funguje nebo je lepsi si zaplatit profesionalni tepování nebo jak se tomu nadává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Carpet cleaner od Valet Pro za mě nejlepší 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Kupene za par minci v Tescu vo vypredaji....funguje [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Staci si pozicat profi tepovac a vytepovat. Najidealnejsie vziat popritom aj pohovku, kusove koberce a je to ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Tepovač asi není úplně ideální když máš vyhřev sedadel, stejně tak kostře sedačky to nedělá úplně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 ja zrovna tepoval minuly tyden.. sedacky mam vyhrivane...a vse naprosto bez problemu...vanish, kartac, voda a pak vytepovat..ale zase jasny ze jsem na sedacky nelil vodu proudem...nesmis to prehanet a je to v pohode.. auto prokouklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joki369 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Ja ti odporúčam Carpet Cleaner od Shiny Garage. Fakt topka , funguje parádne https://www.wolfgarage.sk/textilne-materialy/shiny-garage-carpet-cleaner-1-l/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Na drobnější provozní znečištění používám Auto Finess Total. Jinak 1x ročně Automyčka Express, kde komplet interiér (nejen sedačky) vytepují mokrou cestou. Výhřevu ani sedačkám jako takovým to nijak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 (editace) Také potřebuji vyčistit především místa vepředu, hlavně řidič. Uvažuji o zapůjčení tepovacího stroje. https://www.pujcovna-cisticu-kobercu-24.cz/ Dosud nemám s půjčením toho stroje žádnou zkušenost. Má to cenu, nebo to jsou jen vyhozené peníze a na co si mám dát případně pozor? EDIT: Ani sedačka řidiče není vizuálně zašpiněná, ale je cítit potem. Je lepší v tomto případě použít spíš čistič ve spreji s kartáčkem a pak utřít mikrovláknem? Editováno: 31. Srpen 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.