beuticek Vloženo 31. Březen 2020 Vloženo 31. Březen 2020 Já mám hever i s pukem. Plast tu hranu nepoškodí, na OIII to mám v pohodě. Ošetřoval jsem to na OII. Citovat
Kuchar7 Vloženo 31. Březen 2020 Vloženo 31. Březen 2020 Mají i za 12 Kč :) https://m.aliexpress.com/wholesale/jack-rubber-pad.html Citovat
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Vloženo 31. Březen 2020 Děkuju za odkazy. Objednám. Zatím budu používat extrudovaný polystyrén. :) Citovat
Karel z HK Vloženo 31. Březen 2020 Vloženo 31. Březen 2020 Udělal jsem to z puku a ještě zespodu mám váleček co zapadne do misky hydraulického zvedáku. ALE Olll je těžká a puk se kroutí a nic moc proto jsem vzal kus silný kůže z montážnické brašny a dám to do misky heveru. Neošetřuje místo pro zdvih, Olll tam má pořádný kus železa ale doporučuji například grafitovou vazelínou MOGUL G3 lehce naředit olejem a natřít štětečkem nebo stříknout KONKOREM 101 to je nesmrtelný. Každá barva se odře! Citovat
AdoksS Vloženo 10. Duben 2020 Vloženo 10. Duben 2020 Vyzkoušel jsem pár nátěrů a osvěčil se mi tento body 930. Je relativně pružný a při zvedání se jen omačkává. Ostatní jak jsou tvrdé, tak se loupou. A nakonec není problém jednou za 2 roky to prostě přetřít. Mám balení 1kg za 149 kč. Na heveru mám hokejový puk. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.