beuticek Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Já mám hever i s pukem. Plast tu hranu nepoškodí, na OIII to mám v pohodě. Ošetřoval jsem to na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Mají i za 12 Kč :) https://m.aliexpress.com/wholesale/jack-rubber-pad.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Děkuju za odkazy. Objednám. Zatím budu používat extrudovaný polystyrén. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Udělal jsem to z puku a ještě zespodu mám váleček co zapadne do misky hydraulického zvedáku. ALE Olll je těžká a puk se kroutí a nic moc proto jsem vzal kus silný kůže z montážnické brašny a dám to do misky heveru. Neošetřuje místo pro zdvih, Olll tam má pořádný kus železa ale doporučuji například grafitovou vazelínou MOGUL G3 lehce naředit olejem a natřít štětečkem nebo stříknout KONKOREM 101 to je nesmrtelný. Každá barva se odře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Vyzkoušel jsem pár nátěrů a osvěčil se mi tento body 930. Je relativně pružný a při zvedání se jen omačkává. Ostatní jak jsou tvrdé, tak se loupou. A nakonec není problém jednou za 2 roky to prostě přetřít. Mám balení 1kg za 149 kč. Na heveru mám hokejový puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.