Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mám dotaz. Stalo se mi už několikrát, že při překročení 2500 otáček začala ručička poskovat a ve 3000 se zasekla. Potom ukazuje úplný hovadiny ,klidně i o 1000 otáček míň. Stalo se to už někomu? Po případě jestli to jde opravit nebo bude nutná výměna budíků. Superb 2,0,tdi 140kw, DSG, rok výroby 07/15, ale v papírech už MR. 2016

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdar, takže včera jsem byl v autorizovaném servisu škoda, elektrikář napíchnul auto na diagnostiku a zjistil, že se musí vyměnit celý přístrojový panel za 42 000 . Tak aspoň nahrál nový software do infotaimentu za 1600

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím, tak jsem dnes objednal budíky na www.mihocar.cz, když jim pošlete vinko tak jsou schopný vám zjistit jestli mají přesně pasující díl na váš vůz. Jinak budíky stály 3680 kč a dokonce jsem ukecal servisáka v autorizáku, že mi to tam namontují samozřejmě na moje riziko

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, tak jsem dnes absolvoval výměnu budíků u svého supa v autorizovaném servisu. Vše proběhlo bez problému a budíky zatím fungují.Celé mě to stálo 6680, tedy budíky 3680, diagnostika s prací 3000. Zeptal jsem se ještě co způsobilo ten špatně ukazující otáčkoměr a bylo mi sděleno, že s největší pravděpodobností je to přidřené kolečko

Vloženo

Jo a pokud by jste někdo někdy měnily budíky tak si to nechte udělat v autorizáku, protože u použitých budíků nejdou přepsat kilometry, tak mi to bylo vysvětleno,ale dali potvrzení o výměně a rozdílu v kilometrech. Aby nebyl problém na STK, že je to stočené. Správné kilometry jdou nainstalovat jen u nového dílu :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...