JENDA SUPÍK Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Dobrý den, mám dotaz. Stalo se mi už několikrát, že při překročení 2500 otáček začala ručička poskovat a ve 3000 se zasekla. Potom ukazuje úplný hovadiny ,klidně i o 1000 otáček míň. Stalo se to už někomu? Po případě jestli to jde opravit nebo bude nutná výměna budíků. Superb 2,0,tdi 140kw, DSG, rok výroby 07/15, ale v papírech už MR. 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Udelej akci cleny pristroju a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 12. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Díky, vyzkouším a poreferuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 17. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Zdravím tak jsem byl dnes u svého servismana , který mi napíchl supíka na diagnostiku a zjistil, že je nějaký malý problém v datové zběrnici a doporučil mi zajet do autorizovaného servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 27. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Zdar, takže včera jsem byl v autorizovaném servisu škoda, elektrikář napíchnul auto na diagnostiku a zjistil, že se musí vyměnit celý přístrojový panel za 42 000 . Tak aspoň nahrál nový software do infotaimentu za 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 42 tis. Kč za budíky by bylo moc i na ty digitální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Přesně tak....brutálně předražené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 To sme sa nic nedozv3deli, akcne celny dopadli ako? Zasekla sa rucicka alebo nie? Nestaci vymenit motorcek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Nové bývají na různých bazarech za pár tisícovek .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Zdravím, tak jsem dnes objednal budíky na www.mihocar.cz, když jim pošlete vinko tak jsou schopný vám zjistit jestli mají přesně pasující díl na váš vůz. Jinak budíky stály 3680 kč a dokonce jsem ukecal servisáka v autorizáku, že mi to tam namontují samozřejmě na moje riziko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Taky se mi stalo na FII, že ručička při puštění plynu poskakova se skocích dolů, ale neřečším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Zdravím, tak jsem dnes absolvoval výměnu budíků u svého supa v autorizovaném servisu. Vše proběhlo bez problému a budíky zatím fungují.Celé mě to stálo 6680, tedy budíky 3680, diagnostika s prací 3000. Zeptal jsem se ještě co způsobilo ten špatně ukazující otáčkoměr a bylo mi sděleno, že s největší pravděpodobností je to přidřené kolečko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 Musíš víc mazat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 31. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Já bych mazal, ale nevím kde........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Jo a pokud by jste někdo někdy měnily budíky tak si to nechte udělat v autorizáku, protože u použitých budíků nejdou přepsat kilometry, tak mi to bylo vysvětleno,ale dali potvrzení o výměně a rozdílu v kilometrech. Aby nebyl problém na STK, že je to stočené. Správné kilometry jdou nainstalovat jen u nového dílu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Pritom stacilo asi len vymenit motorcek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 3. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Asi máš pravdu, že stačilo vyměnit motorček, ale to bys mi musel taky poradit kde ho mám sehnat nebo kam poslat budíky na opravu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 pouzit z tych budikov co si tam dal? teda z dvoch urobit jedne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Alebo vytipovat ci nemaju v cine. A mozno ze staci prepajkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.