Publikováno Duben 18, 20205 r Ahoj, máte na fabii černá kola? Pokud ano, pochlubte se! Uvažuji o černých kolech, nyní to letí, ale nevím jaké vybrat. Díky moc za inspiraci.
Duben 18, 20205 r Záleží na barvě auta, ale k modré race případně k zelené rally sedí celo černá Vigo 16":
Duben 19, 20205 r No já nevím. Černá kola mi nikdy nepřirostla k srdci. 100 lidí, 100 chutí. Výhodou je prakticky nulová údržba a "zamaskování" designu. Nicméně černá dokáže i pohřbít nápaditost kol a opticky zmenšuje. Ale každému se líbí něco jiného. Napříč modely je tu stále dokola stejný opakující se vzor - bílá karoserie a černá kola. Nic nudnějšího jsem snad neviděl. Ale s jinýma barvama karoserie je to už snesitelnější. Ale jak říkám, každý má jiný vkus a je fajn že, když chce mít člověk černobílé auto, tak ho může mít.
Duben 19, 20205 r Tak bílé auto je auto bez barvy, tomu nepomůže nic. Ale 100 lidí, 100 chutí. I černá kola musí být čistá, perleťově lesklá. Jinak zaniknou.
Duben 15, 20214 r Mě se na mojí bílé fabce líbí i tyto origo kola v černé. Ještě když jsem si je dělal celý sám. Na léto mám taky černé. S těmi všemi doplňky to tvoří dobrý pohled.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.